Esztergomi szaunában ismerkednénk....
Mi csak jövő héten megyünk....
(Ez egy válasz Tamas_0715 üzenetére (2022. 12. 20. kedd 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pénteken tervezek menni ráckevére a textilmentes szauna estre, szívesen ismerkednék párokkal vagy lányokkal. Pestről akár fel is tudlak titeket venni kocsival, ha van kedvetek hozzá. Férfi vagyok, 28 éves és 176 cm, képeket szívesen küldök privátban, ha én is kapok.
Sziasztok,
Holnap esztergomi szaunába tervez menni hölgy/pár?
Holnap esztergomi szaunába tervez menni hölgy/pár?
28 éves igényes Borsodi pasiként keresnék nőt vagy párokat közös nudizas illetve közös programok/swinger klubbok/szaunák látogatásához. Ha valakinek/valakiknek felkeltettem az érdeklődését nyugodtan írjatok privátban

Holnap Vasad, nadasto wellness valaki(k)?
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok
Szia!
Ott van textilmentes részleg is?
Köszi
(Ez egy válasz toomiy üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott van textilmentes részleg is?
Köszi

Szia. Csak ma?
(Ez egy válasz toomiy üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Pápán a fürdőben, 30-31-1 pár vagyunk.
Ma kehidán pasi szauna?
Sziasztok! Masszőzt vagy masszőr keresnék.
Írtam erről elég részletesen, a hozzászólásaim között megtalálod.
(spoiler: elég sokan vannak, de túl sok párra ne számítsál.) (Ez egy válasz daniel_budapest üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 19. hétfő 10:53
(spoiler: elég sokan vannak, de túl sok párra ne számítsál.) (Ez egy válasz daniel_budapest üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Érdeklődnék a mai bi nap iránt a Magnum szaunában. Aki volt már ott hétfői napon le tudná írni, hogy kb. mennyien vannak egy ilyenkor? Várhatóak bi párok is? Dani
Januári wellnessre keresek,csinos lányt hölgyet.
Természetesen maximálisan a vendégem vagy.
Természetesen maximálisan a vendégem vagy.
Sziasztok!
Holnap délelőtt megbízható pár házi welnesre? Szauna, yakuzzi, 3-as szex.. keressetek privátban, ha érdekel.
Holnap délelőtt megbízható pár házi welnesre? Szauna, yakuzzi, 3-as szex.. keressetek privátban, ha érdekel.
Sziasztok. Érdeklődnék a mai bi nap iránt a Magnum szaunában. Aki volt már ott hétfői napon le tudná írni, hogy kb. mennyien vannak egy ilyenkor? Várhatóak bi párok is? Dani
Január első hetére keresek párt wellnessre,ahol a férfitag megpróbálná barátnőm elcsábítani.
Sziasztok!
Sziasztok valaki ma Sárvár?