28 éves igényes Borsodi pasiként keresnék nőt vagy párokat közös nudizas illetve közös programok/swinger klubbok/szaunák látogatásához. Ha valakinek/valakiknek felkeltettem az érdeklődését nyugodtan írjatok privátban

Holnap Vasad, nadasto wellness valaki(k)?
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok
Szia!
Ott van textilmentes részleg is?
Köszi
(Ez egy válasz toomiy üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott van textilmentes részleg is?
Köszi

Szia. Csak ma?
(Ez egy válasz toomiy üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Pápán a fürdőben, 30-31-1 pár vagyunk.
Ma kehidán pasi szauna?
Sziasztok! Masszőzt vagy masszőr keresnék.
Írtam erről elég részletesen, a hozzászólásaim között megtalálod.
(spoiler: elég sokan vannak, de túl sok párra ne számítsál.) (Ez egy válasz daniel_budapest üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 19. hétfő 10:53
(spoiler: elég sokan vannak, de túl sok párra ne számítsál.) (Ez egy válasz daniel_budapest üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Érdeklődnék a mai bi nap iránt a Magnum szaunában. Aki volt már ott hétfői napon le tudná írni, hogy kb. mennyien vannak egy ilyenkor? Várhatóak bi párok is? Dani
Januári wellnessre keresek,csinos lányt hölgyet.
Természetesen maximálisan a vendégem vagy.
Természetesen maximálisan a vendégem vagy.
Sziasztok!
Holnap délelőtt megbízható pár házi welnesre? Szauna, yakuzzi, 3-as szex.. keressetek privátban, ha érdekel.
Holnap délelőtt megbízható pár házi welnesre? Szauna, yakuzzi, 3-as szex.. keressetek privátban, ha érdekel.
Sziasztok. Érdeklődnék a mai bi nap iránt a Magnum szaunában. Aki volt már ott hétfői napon le tudná írni, hogy kb. mennyien vannak egy ilyenkor? Várhatóak bi párok is? Dani
Január első hetére keresek párt wellnessre,ahol a férfitag megpróbálná barátnőm elcsábítani.
Sziasztok!
Sziasztok valaki ma Sárvár?
Igen én voltam.
(Ez egy válasz Frédi és Vilma üzenetére (2022. 12. 18. vasárnap 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt ma valaki innét Kehidán a szaunában?
OK, köszi, most nem néztem meg külön, elnézést, ha nem pontosan írtam.
De a "nem délután" még helytálló azért. (Ez egy válasz DKing1125 üzenetére (2022. 12. 18. vasárnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 18. vasárnap 15:40
De a "nem délután" még helytálló azért. (Ez egy válasz DKing1125 üzenetére (2022. 12. 18. vasárnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap elvileg este 7-től engedik be a párokat a honlap szerint.
Emelhetik a belépőt az egekbe, akkor sem lesz Bük már olyan, mint a Covid előtt. Azok az igazi vagány párok mind kikoptak. Nekünk a szombat jobban bejön, de szerintem nem kapunk rajta hajba
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2022. 12. 18. vasárnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 18. vasárnap 16:22

Elvileg a belépőt is emelik 8100-ról 9000 ft-ra
Ma nincsenek sokan, de nagyon szuper. Vasárnapok mindig jobbak számomra.

Elvileg a belépőt is emelik 8100-ról 9000 ft-ra
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 12. 17. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 17. szombat 22:18

Sziasztok! Sok jóra ne számítsatok. Ma 3 ajtón volt tábla. A kinti szauna működött, a medence most jó meleg volt.. Múlt héten hideg... A pihenőtérben mindenki beöltözve, betakarózva. /kivétel akik akkor jöttek ki a szaunából. /Tömeg nem volt,sok volt az üres pihenőhely. Sovány vigasz, de az étteremben viszont emeltek az adagokon, most 2 *2adaggal jól is laktunk volna .