A héten jön valaki Harkányba?
Januári wellness hétvégére keresek extrém nagy méretű hölgypartnert. A költségeket természetesen én fedezem. Fontos a kölcsönös szimpátia. Írj bátran privátban!
Szuper lenne, ha gyakrabban lenne. A hétfő esték nekünk szinte esélytelenek, de hátha sikerül megint menni. Legutóbb mi is ott voltunk és nagyon jól éreztük magunkat.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 01:07

Akit érdekelhet (egyben frissítve a bejegyzésem a témában): Magnumban a legutóbbi vegyes napon látványosan megugrott a párok száma a korábbiakhoz képest, 15-20 körül lehetett már, és a többségük elég aktív is volt.
Emiatt januárban elvileg már két alkalommal is lesz ilyen nap (este).
Emiatt januárban elvileg már két alkalommal is lesz ilyen nap (este).
Egerszalokba megyunk parommal.. Lesz innen valaki ott?
Szia, Milyen napon van azt nem találtam. Lehet csak béna voltam.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 22:19

Izgis, igen
Magnum Szauna, Budapest, VIII. ker.
Nincsen semmilyen "feltétel", csak odamész
Nem kell előre bejelentkezni, a belépő meg pár ezer forint.
Az oldalukon "X-Plore Night" név alatt fut ez, ott van több infó, de én is írtam róla, a hozzászólásaim között ott van.

Magnum Szauna, Budapest, VIII. ker.
Nincsen semmilyen "feltétel", csak odamész

Az oldalukon "X-Plore Night" név alatt fut ez, ott van több infó, de én is írtam róla, a hozzászólásaim között ott van.
sziasztok..tervez valaki fürdőbe menni?

Holnap párommal az esztergomi aqualand szaunájában leszünk... ismerkednénk

Szentendre-Esztergom között ismerkednék masszázst kedvelő párral vagy hölgyel
Szentendre-Esztergom között ismerkednék masszázst kedvelő párral vagy hölgyel
Szia! Én tervezem!
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2022. 12. 26. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Visegrádon leszünk mától 3 napig
Szinpatikus páral ismerkednénk
Visegrádon leszünk mától 3 napig
Szinpatikus páral ismerkednénk
Sárvári fürdő szaunavilágában szivessen ismerkednék hölgyel/párokkal bármelyik nap….keressetek privatban! Szép napot!/hetet!
Sziasztok! A témában érdeklődő hölgyet várok profi erotikus masszázsra a 13.kerületben.
Budapesten keresek férfi masszőrt.
Sziasztok ! Lesz innen páros Demjénben a szilveszter éjszakai fürdőzésen ?
Sziasztok! Megy valaki dec.31.én szilveszterezni Sárvárra?
Esetleg bi hölgy vagy pasi csatlakozna ha megyek? Egy kis szaunázás,medencés buli... Viszlek-hozlak.
Esetleg bi hölgy vagy pasi csatlakozna ha megyek? Egy kis szaunázás,medencés buli... Viszlek-hozlak.
29. En naturista napra megy valaki a kerekdombi furdobe ??
Sziasztok,
Dec.30-tól nem tölti pihenését Hernádvécsén szimpi pár?
Dec.30-tól nem tölti pihenését Hernádvécsén szimpi pár?
Sziasztok,
Az dec.30-tól nem tölti pihenését Hernádvécsén szimpi pár?
Az dec.30-tól nem tölti pihenését Hernádvécsén szimpi pár?
Sziasztok! Budai fiatal pár sportos férfi tagja Pest megyében wellnesssezéshez, szaunázáshoz, masszázshoz keres olyan párt, aki szereti a meztelenkedést és hölgy tag szereti illegetni magát idegen férfiak előtt. Ha úgy alakul, szívesen nézlek/nézünk Titeket szex közben, esetleg simogatással, izgatással, masszazzsal kedvesekedem a hölgy részére.
Ami nagyon izgat: ciciszex, ráélvezés bármely testrészre, puncimasszázs, cicimasszázs , kukkolás. A párom nem minden esetben tart velem, de akkor hölgy beszállót keresünk.
Csak fényképes levelekre válaszolunk. Korhatár: 55 év
Legyetek igényesek, csak ennyit várunk el!
Várom párok és hölgyek leveleit, találkozunk a szaunában
Ami nagyon izgat: ciciszex, ráélvezés bármely testrészre, puncimasszázs, cicimasszázs , kukkolás. A párom nem minden esetben tart velem, de akkor hölgy beszállót keresünk.
Csak fényképes levelekre válaszolunk. Korhatár: 55 év
Legyetek igényesek, csak ennyit várunk el!
Várom párok és hölgyek leveleit, találkozunk a szaunában