sziasztok..tervez valaki fürdőbe menni?

Holnap párommal az esztergomi aqualand szaunájában leszünk... ismerkednénk

Szentendre-Esztergom között ismerkednék masszázst kedvelő párral vagy hölgyel
Szentendre-Esztergom között ismerkednék masszázst kedvelő párral vagy hölgyel
Szia! Én tervezem!
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2022. 12. 26. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Visegrádon leszünk mától 3 napig
Szinpatikus páral ismerkednénk
Visegrádon leszünk mától 3 napig
Szinpatikus páral ismerkednénk
Sárvári fürdő szaunavilágában szivessen ismerkednék hölgyel/párokkal bármelyik nap….keressetek privatban! Szép napot!/hetet!
Sziasztok! A témában érdeklődő hölgyet várok profi erotikus masszázsra a 13.kerületben.
Budapesten keresek férfi masszőrt.
Sziasztok ! Lesz innen páros Demjénben a szilveszter éjszakai fürdőzésen ?
Sziasztok! Megy valaki dec.31.én szilveszterezni Sárvárra?
Esetleg bi hölgy vagy pasi csatlakozna ha megyek? Egy kis szaunázás,medencés buli... Viszlek-hozlak.
Esetleg bi hölgy vagy pasi csatlakozna ha megyek? Egy kis szaunázás,medencés buli... Viszlek-hozlak.
29. En naturista napra megy valaki a kerekdombi furdobe ??
Sziasztok,
Dec.30-tól nem tölti pihenését Hernádvécsén szimpi pár?
Dec.30-tól nem tölti pihenését Hernádvécsén szimpi pár?
Sziasztok,
Az dec.30-tól nem tölti pihenését Hernádvécsén szimpi pár?
Az dec.30-tól nem tölti pihenését Hernádvécsén szimpi pár?
Sziasztok! Budai fiatal pár sportos férfi tagja Pest megyében wellnesssezéshez, szaunázáshoz, masszázshoz keres olyan párt, aki szereti a meztelenkedést és hölgy tag szereti illegetni magát idegen férfiak előtt. Ha úgy alakul, szívesen nézlek/nézünk Titeket szex közben, esetleg simogatással, izgatással, masszazzsal kedvesekedem a hölgy részére.
Ami nagyon izgat: ciciszex, ráélvezés bármely testrészre, puncimasszázs, cicimasszázs , kukkolás. A párom nem minden esetben tart velem, de akkor hölgy beszállót keresünk.
Csak fényképes levelekre válaszolunk. Korhatár: 55 év
Legyetek igényesek, csak ennyit várunk el!
Várom párok és hölgyek leveleit, találkozunk a szaunában
Ami nagyon izgat: ciciszex, ráélvezés bármely testrészre, puncimasszázs, cicimasszázs , kukkolás. A párom nem minden esetben tart velem, de akkor hölgy beszállót keresünk.
Csak fényképes levelekre válaszolunk. Korhatár: 55 év
Legyetek igényesek, csak ennyit várunk el!
Várom párok és hölgyek leveleit, találkozunk a szaunában

Ráckevei fürdőben valaki hely van szállásal is akár
Sziasztok!
Holnap (27.-én) este elmegyünk Demjénbe kipihenni a vendégségek és bejgli okozta traumát!
Valakik terveznek hasonlót oda?
Beszélgetés, ismerkedés és amihez kedvünk van
Üdv: Mi
Holnap (27.-én) este elmegyünk Demjénbe kipihenni a vendégségek és bejgli okozta traumát!

Valakik terveznek hasonlót oda?
Beszélgetés, ismerkedés és amihez kedvünk van

Üdv: Mi
Izgis, igen
Magnum Szauna, Budapest, VIII. ker.
Nincsen semmilyen "feltétel", csak odamész
Nem kell előre bejelentkezni, a belépő meg pár ezer forint.
Az oldalukon "X-Plore Night" név alatt fut ez, ott van több infó, de én is írtam róla, a hozzászólásaim között ott van. (Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 25. vasárnap 11:56

Magnum Szauna, Budapest, VIII. ker.
Nincsen semmilyen "feltétel", csak odamész

Az oldalukon "X-Plore Night" név alatt fut ez, ott van több infó, de én is írtam róla, a hozzászólásaim között ott van. (Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 12. 25. vasárnap 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon izgis helynek rűnik! Merre van? Milyen feltételekkel lehet oda menni ezeken a napokon?
Normális férfi masszőrt keresek a Dunántúlon max Budapesten aki rendelkezik végzettséggel és normálisan végzi a masszázst masszázs ágyon kérlek írj privátban köszönöm szépen
Sziasztok! Valaki aki volt már a Magnum szaunában, megosztaná velem a tapasztalatait privátban? Részletesen érdekelnének a történetek.