Sziasztok! Voltatok már ott? Én is tervezem meglátogatni valamikor (lehet partnerrel) Főként a nudizás, finom erotika, masszázs, szauna, gőz, simogatás, amire nyitott (nyitottak) lennék. Ez érdekelne Titeket, vagy valakit igényes párként ?, vagy hölgyként? Nagyon örülök a privát megkereséseiteknek!
Fiatal, sportos pasi vagyok, átlagos mérettel, finom kezekkel és a wellness a mindenem. Alkalmanként elkísér a sportos, vékony, szöszi bűbájos partnerem igéző kék szemekkel és csodás idomokkal
(Ez egy válasz happyhour üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Az textilmentes szauna ?
(Ez egy válasz happyhour üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok! Holnap hölgy jön-e Ballószögre aki csatlakozna hozzám?
Mandala XIII. Kerület
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 13:43

Hetero párnak melyik szaunát ajanlanátok Budapesten? Nem feltétlen kalandozás céljából hanem inkább téli nudizás címszóval!
Hetero párnak melyik szaunát ajanlanátok Budapesten? Nem feltétlen kalandozás céljából hanem inkább téli nudizás címszóval!
Szentesi szauna
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mórahalmi fürdőbe jön ma valaki?
Sziasztok, jön ma valaki a Magnumba? Én ott leszek.
Ma a kecskeméti fürdőben valaki?
Kerekdombi fürdőbe jön ma pár, pasi, aki ott ismerkedne, kalandozna?
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy jártatok-e már a szauna69-ben hetero pénteken? Mik a tapasztalatok? Előre is nagyon köszönöm a véleményeket! Szép napot Mindenkinek
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sajnos nekem sincs bízom benne valaki tud infót adni
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Minket is érdekelne a szentesi szaunáról infó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 07:51
Törölt felhasználó (4682248)

Szentesi naturista napra január elején megy valaki. Esetleg tapasztalatok a hellyel?
Szentesi naturista napra január elején megy valaki. Esetleg tapasztalatok a hellyel?
Sziasztok,
Női partnert keresek csütörtök/péntek délutáni szaunázáshoz Debrecenben.
Semmi perverz dolog, nem kell semminek történnie, csak társaságot keresek hogy ne egyedül menjek.
Akinek van kedve írjon nyugodtan.
Egy normális, intelligens pasi.
Női partnert keresek csütörtök/péntek délutáni szaunázáshoz Debrecenben.
Semmi perverz dolog, nem kell semminek történnie, csak társaságot keresek hogy ne egyedül menjek.
Akinek van kedve írjon nyugodtan.
Egy normális, intelligens pasi.
Magyarhertelenden
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2022. 12. 28. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 28. szerda 21:50

Sziasztok! 30àn este keresnénk 3 pasit szőrtelen de vastag farokkal ami minimum 5cm vagy felette...45 éves korig bár párszor már kerestünk nyilván baromi sok a kamu gép és az utolsó pillanatban felszívodó....tudj és merj adni arcképes képet is... Hely megoldott
Sziasztok! 30àn este keresnénk 3 pasit szőrtelen de vastag farokkal ami minimum 5cm vagy felette...45 éves korig bár párszor már kerestünk nyilván baromi sok a kamu gép és az utolsó pillanatban felszívodó....tudj és merj adni arcképes képet is... Hely megoldott
Jövő hétvégén,azaz Január 6-8 Zalakaroson pár? Esetleg az adatlapunk nak megfelelő ffi?