Sziasztok Ráckeve pénteken és szerdán este.
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 13:43

Hetero párnak melyik szaunát ajanlanátok Budapesten? Nem feltétlen kalandozás céljából hanem inkább téli nudizás címszóval!
Sziasztok! Mai nap pár vagy hölgy lesz Kehidán a szaunavilágban?
Sziasztok! A szilveszteri időszakban 12.30.-01.02. lesz valaki innen Egerszalókon a Salirisben?
Sziasztok! Valaki holnap Tamási termálba ismerkedés ,szîvesen veszem párok közeledèsèt,sportos 30 -as pasi!
Sziasztok! Holnapi napon tervezek menni ráckevére a textilmentes szauna estre. Szívesen csatlakoznék párokhoz/hölgyekhez, ha van kedvetek egy 28 éves fiúhoz, 176 cm vagyok 21 cm intim testrésszel. Többit privátban vagy emalien megbeszélhetjük.
Sárvári fürdőben lesznek ismerkedésre nyitott hölgyek,esetleg párok?
Holnap párt keresek napközben,közös szaunázáshoz,fürdőzéshez.
Ma 18 óra után, jön valaki Cserkeszőlőre a fürdőbe?
A víz alatt lehetne velem játszani.
A víz alatt lehetne velem játszani.
Nem, dehogy!
Egy drága spa, ahol elsősorban kezelések vannak, masszázsok, stb.
Ha nem tévedek van egy darab, nem túl nagy szauna.
De nem egy "szaunázós" hely, nem azon van a fókusz, szerintem nem is tudsz besétálni, hogy "hello, szaunázni jöttem", az csak egy kiegészítő szolgáltatás.
Budapesten sajnos nincsen 100% naturista fürdő/szauna, ezért is járnak sokan Ráckevére.
És kb. 20e Ft/fő indul bármi. Ha pénz nem szempont, akkor ennyi erővel mehettek az Oxygén Wellness-be is. (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy drága spa, ahol elsősorban kezelések vannak, masszázsok, stb.
Ha nem tévedek van egy darab, nem túl nagy szauna.
De nem egy "szaunázós" hely, nem azon van a fókusz, szerintem nem is tudsz besétálni, hogy "hello, szaunázni jöttem", az csak egy kiegészítő szolgáltatás.
Budapesten sajnos nincsen 100% naturista fürdő/szauna, ezért is járnak sokan Ráckevére.
És kb. 20e Ft/fő indul bármi. Ha pénz nem szempont, akkor ennyi erővel mehettek az Oxygén Wellness-be is. (Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap, péntek délután valaki a Harkányi gyógyfürdőben?
Sziasztok! Voltatok már ott? Én is tervezem meglátogatni valamikor (lehet partnerrel) Főként a nudizás, finom erotika, masszázs, szauna, gőz, simogatás, amire nyitott (nyitottak) lennék. Ez érdekelne Titeket, vagy valakit igényes párként ?, vagy hölgyként? Nagyon örülök a privát megkereséseiteknek!
Fiatal, sportos pasi vagyok, átlagos mérettel, finom kezekkel és a wellness a mindenem. Alkalmanként elkísér a sportos, vékony, szöszi bűbájos partnerem igéző kék szemekkel és csodás idomokkal
(Ez egy válasz happyhour üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Az textilmentes szauna ?
(Ez egy válasz happyhour üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok! Holnap hölgy jön-e Ballószögre aki csatlakozna hozzám?
Mandala XIII. Kerület
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 13:43

Hetero párnak melyik szaunát ajanlanátok Budapesten? Nem feltétlen kalandozás céljából hanem inkább téli nudizás címszóval!
Szentesi szauna
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mórahalmi fürdőbe jön ma valaki?
Sziasztok, jön ma valaki a Magnumba? Én ott leszek.
Ma a kecskeméti fürdőben valaki?