Kezdő 40 es pasiként most ismerkedem a textil mentes élettel. Olyan párokat keresek akik segítenének és elkalauzolnának Magyarhertelenden
Sziasztok
Sziasztok! Mire vagytok kíváncsiak? Írjátok meg nyugodtan privátban a kérdéseket, szívesen válaszolok, ha tudok. Voltam már ott párszor
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2022. 12. 30. péntek 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 30. péntek 16:09

Valaki meséljen már mi szokott lenni Ráckevén ezeken a textilmentes estéken!
Egyre kiváncsiabbak vagyunk erre,annyian írjatok!
Egyre kiváncsiabbak vagyunk erre,annyian írjatok!
Esztergom környékén van férfi masszőr aki masszázs szalonban masszíroz?
Sziasztok! Gyulán napközben szívesen masszíroznék Hölgyet, akár párja jelenlétében is! 38 éves igényes és maximálisan diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok , 7. En szentesi sport es udulokozpontba megy valaki az eg3sznapos textilmentes napra ?
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék hétfői nap Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok Boldog új évet kívánok!
Sziasztok! Gyulán pihenő párokat szívesen masszíroznék, és szimpátia alapján akár bármi másban is benne lennék. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Hely kellene. Privátban írjatok!
Sziasztok! BÚÉK! Készül valaki ma vagy holnap Egerszalókra a Salirisbe? Írhat privátban is.
B.Ú.É.K.! Aquasziget Esztergom. 3-án én is ellátogatok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 31. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 31. szombat 09:44

Törölt felhasználó (4259652)

Sziasztok január 2.-3.napján hová érdemes menni szaunázni?BUÉK!!! mindenkinek..

Igal,fürdőben feleséget,nagyit kényeztetnék.
Sziasztok január 2.-3.napján hová érdemes menni szaunázni?BUÉK!!! mindenkinek..

Olyan 20 cm feletti farokkal rendelkező,30-év körüli srácot keresek .... Aki meg masszírozni a feleségemet alaposan és a végén,kiadásának meg is dugná! Pest vagy Pest megyeieknek várom a jelentkezési,aki saját helyen rendelkezik !
Ráckevén ma valaki helyem van akár szállásként
Ballószögi fürdő, valaki élmény tapasztalat?
Parkent latogatnank valamikor
Parkent latogatnank valamikor
Sziasztok !
Dogging az év utolsó napján , Bük,Sopron,Győr környékén ?Bükön kora délután , délelőtt a fürdőben ?
Hetero alapon férfiként hölgyet , párt keresek , kölcsönös orálta , szexre , vagy csak kukkolásra....
Dogging az év utolsó napján , Bük,Sopron,Győr környékén ?Bükön kora délután , délelőtt a fürdőben ?
Hetero alapon férfiként hölgyet , párt keresek , kölcsönös orálta , szexre , vagy csak kukkolásra....
Sziasztok!
Január 25-29 ig Fenyőharaszton leszünk a Kastélyszálloban disznotoros hétvégén. Esetleg párok akikkel vagy akivel bármi kialakul hát?
Január 25-29 ig Fenyőharaszton leszünk a Kastélyszálloban disznotoros hétvégén. Esetleg párok akikkel vagy akivel bármi kialakul hát?
Sziasztok! Január 8 tol 15 .ig az Aquaworldben leszünk a feleségemmel!
Esetleg harmadiknak szóló pasi a feleségem örömére?!

Ráckevén ma valaki helyem van akár szállásként is
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.