Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel
Ráckeve fürdőben valaki ismerkedne helyem van akár szállásként is
Kerekdombon
Sziasztok . Valakinek van infója , hogy mikor lesz legközelebb naturista est kerekdombi ? Köszi .
Lehet nem igazán mérvadó a válaszunk, mivel műlt héten először voltunk szerdán és pénteken, de a szerdai kb 80%-a volt a péntekinek. Elmondások alapján a szokottnál többen voltak szerdán, valószínűleg az év eleji szabadságolás + talán a téliszünet, vizsgaidőszak miatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4402902)
2023. 01. 09. hétfő 19:53
Sziasztok!
Ráckevén szerda esti naturista szauna esten mennyien szoktak lenni egy átlag péntekhez képest?
Köszönjük az infókat.
Ráckevén szerda esti naturista szauna esten mennyien szoktak lenni egy átlag péntekhez képest?
Köszönjük az infókat.
Sziasztok!
Jóképű, intelligens masszőr csinos lányt, hölgyet masszírozna, főleg Budapest-Szeged vonalon, illetve környékén, de más helyszín is szóba jöhet. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésed. Köszönöm!
Jóképű, intelligens masszőr csinos lányt, hölgyet masszírozna, főleg Budapest-Szeged vonalon, illetve környékén, de más helyszín is szóba jöhet. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésed. Köszönöm!
Sziasztok!
Köszönjük az infókat.
Köszönjük az infókat.
Sziasztok!
Ráckevén a péntek éjszakai textilmentes szaunázásokon van esetleg különbség "ismerkedés" szempontjából? Vannak extra estek?
Ráckevén a péntek éjszakai textilmentes szaunázásokon van esetleg különbség "ismerkedés" szempontjából? Vannak extra estek?
Sziasztok! Január 10 tol 17 .ig az Aquaworldben leszünk a feleségemmel! Esetleg harmadiknak szóló pasi a feleségem örömére?!
Mi a csajainkkal csak jól járhatunk!
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 08. vasárnap 21:48
Ezek a szép csajok összedugták a fejüket, mi lesz velünk, pasikkal???
Mosonmagyaróvár mellett berendezett masszázsszobámban várom a frissülni vágyókat esetleg erotikával fűszerezve is.
Ezek a szép csajok összedugták a fejüket, mi lesz velünk, pasikkal???
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4540042)
2023. 01. 08. vasárnap 06:45
Mi tegnap is Bükfürdőn voltunk, gyönyörű idő, talán egy szauna nem ment, és sokan is voltunk. A kültéri víz is jó volt. Klassz kis beszélgetések, sok pár, és szebbnél szebb hölgyek voltak!
Sziasztok!
Februárban valaki megy wellness hotelbe?
Szívesen csatlakoznék, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok, 80 kg igényes tisztelettudó,178 magas.
Úgy tervezném én is ott maradnék...
Utazni tudok bárhová...
Írj privátban
Februárban valaki megy wellness hotelbe?
Szívesen csatlakoznék, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok, 80 kg igényes tisztelettudó,178 magas.
Úgy tervezném én is ott maradnék...
Utazni tudok bárhová...
Írj privátban
Holnap délután egerszalókon naturista szaunában fiatal srác vagy max 40ig pasi?!
sziasztok van itt olyan pár vagy hölgy akik aki bükfürdőbe járnak a tesztilmentes részre és ott lehet velük ismerkedni privibe lehet írni nyugodtan
Igen sajnos sokan nincsenek tisztában a szabályokkal , és sajnos a higiéniait sem....Talán ma kevesebben lesznek, illetve korábban indulnak haza . 5 után remélem már nem lesz gond a bejutással
(Ez egy válasz jebemti üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 08. vasárnap 12:20
Ez érződik is Bükön, mert pénteken egy gombostűt sem lehetett leejteni, annyian voltak. Este ötkor még alig akartak beengedni minket , mert foglalt volt az összes pihenő ágy. Egyrészt jó ez a nagyfokú látogatottság , mivel így nem fenyeget a bezárás veszélye, viszont rengetegen vannak, akik továbbra sem képesek betartani alapveő szabályokat a higiéniára vonatkozóan. Reméljük ma azért beférünk
Ez érződik is Bükön, mert pénteken egy gombostűt sem lehetett leejteni, annyian voltak. Este ötkor még alig akartak beengedni minket , mert foglalt volt az összes pihenő ágy. Egyrészt jó ez a nagyfokú látogatottság , mivel így nem fenyeget a bezárás veszélye, viszont rengetegen vannak, akik továbbra sem képesek betartani alapveő szabályokat a higiéniára vonatkozóan. Reméljük ma azért beférünk
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2023. 01. 07. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 18:15
Szia!
Írhatnál majd beszámolót a mostani állapotokról, hogy megéri menni a jövőben vagy sem. Egy ideje Bükre járok már, mert Sárvár az utóbbi időben nem színvonalas. Pl. Melyik szauna nem megy stb. A belső jakuzzi is olyan, mint egy merülő medence, a külső j. talán szeptemberben ment utoljára.
Köszi!
Írhatnál majd beszámolót a mostani állapotokról, hogy megéri menni a jövőben vagy sem. Egy ideje Bükre járok már, mert Sárvár az utóbbi időben nem színvonalas. Pl. Melyik szauna nem megy stb. A belső jakuzzi is olyan, mint egy merülő medence, a külső j. talán szeptemberben ment utoljára.
Köszi!
(Ez egy válasz Maaartin001 üzenetére (2023. 01. 07. szombat 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 16:27
Hétfőn nem lesz egy pár sem Hertelenden , aki ismerkedne egy 40 es pasival?
Őriszentpéter környezetében keresünk tavaszra profi kényeztető masszázst nyújtó férfit, hölgy részére-örömére. Yoni, tantra.
Makón pár, hölgy?