Sziasztok! Hétvégén Demjénben leszünk a párommal szívesen kalandoznánk párral!!!
Masszőrt keresünk hölgy tagunk számára Debrecen és körzetében. Nem lenne hálátlan...

Sziasztok!
Szaunázni kedvelő hölgyet keresek, aki szeret szaunázni, és eljönne velem a bükfűrdői szauna részlegbe.
Szaunázni kedvelő hölgyet keresek, aki szeret szaunázni, és eljönne velem a bükfűrdői szauna részlegbe.
Sziasztok!
Ma este csatlakoznék valakihez párokhoz, hölgyekhez.. Bp és környéken
Ma este csatlakoznék valakihez párokhoz, hölgyekhez.. Bp és környéken
Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Szeretném meglepni a csodálatos feleségemet egy jóni masszázzsal. Ehhez keresnék hellyel rendelkező és némi tapasztalattal rendelkező férfit vagy hölgyet. Somogy megyei 50-es sportos fiatalos 30 éve együtt élő pár vagyunk. Utazni tudunk de ésszerű határokon belül. Amennyiben lehetséges én is szeretném közben nézni akár másik helységből is. Megkereséseket privátban kérnék. Nagyon köszönöm.
vasárnaptól szerdáig a büki Caramellben leszünk. valaki?

Mosobmagyaróvár mellett berendezett masszázsszobámban kényeztető- relaxáló masszázst nyújtok. Kérés esetén házhoz is megyek.
Jó reggelt Mindenkinek! Pénteken lányok/párok terveztek menni innen a Szauna69 gender free napjára?
Sziasztok a hétvégét Egerszalókon töltjük .
Esetleg párt vagy szóló férfivel ismerkednénk meghittebb körülmények közt .
Puszi
Esetleg párt vagy szóló férfivel ismerkednénk meghittebb körülmények közt .
Puszi
Sziasztok!
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok, 80 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas, szívesen ismerkednék párral vagy hölgyel wellness szállodában, utazni tudok bárhová, február bármikor jó nekem.
Írjatok ha valaki lenne wellness szállodában...
Szép napot
Normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok, 80 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas, szívesen ismerkednék párral vagy hölgyel wellness szállodában, utazni tudok bárhová, február bármikor jó nekem.
Írjatok ha valaki lenne wellness szállodában...
Szép napot

Sziasztok. Biszex lányt nőt keresünk aki tud maszírozni is.
Február 7-10,ig Szentgotthárdon leszünk a Gothardhotelben . Lánnyal vagy párral ismerkednénk .
Üdv.Hétközben délelőttönként milyen Esztergom?Mennyien vannak?Már rég voltunk,jövőhéten meglátogatnánk!
29. Vasárnap délutánra módositom. (Pár vagyunk)
Sziasztok , jan.30 .-án Szentgotthárdon szaunavilágban ismerkednénk párral, lánnyal, biszex fiúval.
29-31 között mendánba valaki?
Szép reggelt…. Esztergom,Aqua sziget mostanság párok,esetleg hölgyek?
Írj privát
Írj privát

Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a Büki Caramell hotellel kapcsolatban. Jövő héten tervezünk oda menni
Sziasztok! Január 27-29 ig leszünk Fenyőharaszton a Kastélyszálloban esetleg ismerkednénk párral.
Mi is keresünk.
(Ez egy válasz Kispicsa67 üzenetére (2023. 01. 24. kedd 03:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 24. kedd 03:41

Győrbe masszőrt keresek vagy keresünk kielégitésig hely nincs sajna