Szia, én masszőr vagyok.
(Ez egy válasz Tihi844 üzenetére (2023. 01. 26. csütörtök 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szombaton délután esztergom szauna. Kukkolo ??
Férfi Masszőrt keresek! Kamuk neeee
van itt olyan pár vagy hölgy aki bükre szokót járni a textilmentes részre? privibe lehet írni aki szokót oda járni
Karcag és környékén kellemes masszázs hölgyek pàrok szàmàra hàzhoz megyek.
Sziasztok,
Holnapra keresnék valakit aki megmassziroz Del-Pesten.
Holnapra keresnék valakit aki megmassziroz Del-Pesten.
Sziasztok! A témában érdeklődő hölgyet várok profi erotikus masszázsra a 13.kerületben.
Sziasztok! Február 19-20 sümegen leszünk a kapitányba, ismerkednénk házaspárral.
Sziasztok! Nagyon igényes ápolt Bi hölgy tagú párt keresek Székesfehérváron!
Hétvégén Igalon leszünk. Ismerkednenk
Sziasztok! Ma Esztergomban vagyunk a nudiszigeten leszünk ha valaki szeretne beszállni szívesen várjuk!
29-31. Zalakaroson leszünk. Valaki? Valakik?
Sziasztok.
Marcius elso vagy masodik hetvegejere (pentek/szombat delutan es este)bekescsabai helyszinnel keresek parom szulinapjara ferfit/akat/part masszazstudassal (biszex erdeklodes elonyben) meglepetesnek.Kor 35-50 ev kozott,suly max 80 kg.Tobbesben gyakorlott par vagyunk,tehat tudom hogy milyen partnert akarok/unk.A masszazs lenne a ''ajandek'',utana erotika minden modon...
Nemcsak szex henem lazulos program is,ugyhogy csak megfelelo kommunikacios keszseggel,kulalakkal es viselkedessel felvertezve keress!Van kozos regisztracionk is,de mivel parom is nezi az oldalt es nem szeretnem hogy megneszelje a dolgot ....
Eloszor kuldok egy standard levelet a reszletekkel,ha ez neked ok felvesszuk a kapcsolatot es megbeszeljuk a tobbit.Fotok az adatlapon,reszletek privatban.
Koszonom.
Marcius elso vagy masodik hetvegejere (pentek/szombat delutan es este)bekescsabai helyszinnel keresek parom szulinapjara ferfit/akat/part masszazstudassal (biszex erdeklodes elonyben) meglepetesnek.Kor 35-50 ev kozott,suly max 80 kg.Tobbesben gyakorlott par vagyunk,tehat tudom hogy milyen partnert akarok/unk.A masszazs lenne a ''ajandek'',utana erotika minden modon...

Koszonom.
Sziasztok! Hétvégén Demjénben leszünk a párommal szívesen kalandoznánk párral!!!
Masszőrt keresünk hölgy tagunk számára Debrecen és körzetében. Nem lenne hálátlan...

Sziasztok!
Szaunázni kedvelő hölgyet keresek, aki szeret szaunázni, és eljönne velem a bükfűrdői szauna részlegbe.
Szaunázni kedvelő hölgyet keresek, aki szeret szaunázni, és eljönne velem a bükfűrdői szauna részlegbe.
Sziasztok!
Ma este csatlakoznék valakihez párokhoz, hölgyekhez.. Bp és környéken
Ma este csatlakoznék valakihez párokhoz, hölgyekhez.. Bp és környéken
Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Szeretném meglepni a csodálatos feleségemet egy jóni masszázzsal. Ehhez keresnék hellyel rendelkező és némi tapasztalattal rendelkező férfit vagy hölgyet. Somogy megyei 50-es sportos fiatalos 30 éve együtt élő pár vagyunk. Utazni tudunk de ésszerű határokon belül. Amennyiben lehetséges én is szeretném közben nézni akár másik helységből is. Megkereséseket privátban kérnék. Nagyon köszönöm.
vasárnaptól szerdáig a büki Caramellben leszünk. valaki?

Mosobmagyaróvár mellett berendezett masszázsszobámban kényeztető- relaxáló masszázst nyújtok. Kérés esetén házhoz is megyek.