Ma délután lesz valaki a debreceni aquaticumban?

Ma este Ráckeve ?
Sziasztok!
Mától leszünk Fenyőharaszton a Kastélyszálloban ismerkednénk párral vagy ff val.
Mától leszünk Fenyőharaszton a Kastélyszálloban ismerkednénk párral vagy ff val.
Sziasztok!
Mától 29.-ig leszünk Fenyőharaszton a Kastélyszálloban esetleg ismerkednénk párral.
Mától 29.-ig leszünk Fenyőharaszton a Kastélyszálloban esetleg ismerkednénk párral.
Február 7-én 8-án az Esztergomi Grand Hotelben leszek éjszakára szívesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz.
Sziasztok ma este Ràckevèn kedves pár?
Sziasztok . Február 7-10-ig Szentgotthárdon leszünk a Gotthadrd hotelben . Párral, hölggyel ismerkednénk . Fogadni a szobánkban tudunk .
Sziasztok! Pár esetleg jön ma Kehidára a szaunába?
Képzett masszőrként kényeztetnék ,hölgyeket,párokat . Párok esetében csak a hölgyet részesítem érzéki erotikus vagy akár jóni masszázsban!
Sziasztok!
Balatonon hellyel rendelkezem és imádok masszírozni.
Ápolt,intelligens,j méretű pasi vagyok.
Ha érdekes lehetek számotokra,akkor rjatok privátban!
Üdv,
Laci (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 25. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 25. szerda 12:40
Balatonon hellyel rendelkezem és imádok masszírozni.
Ápolt,intelligens,j méretű pasi vagyok.
Ha érdekes lehetek számotokra,akkor rjatok privátban!
Üdv,
Laci (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 25. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4695906)

Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Szeretném meglepni a csodálatos feleségemet egy jóni masszázzsal. Ehhez keresnék hellyel rendelkező és némi tapasztalattal rendelkező férfit vagy hölgyet. Somogy megyei 50-es sportos fiatalos 30 éve együtt élő pár vagyunk. Utazni tudunk de ésszerű határokon belül. Amennyiben lehetséges én is szeretném közben nézni akár másik helységből is. Megkereséseket privátban kérnék. Nagyon köszönöm.
Szia, én masszőr vagyok.
(Ez egy válasz Tihi844 üzenetére (2023. 01. 26. csütörtök 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szombaton délután esztergom szauna. Kukkolo ??
Férfi Masszőrt keresek! Kamuk neeee
van itt olyan pár vagy hölgy aki bükre szokót járni a textilmentes részre? privibe lehet írni aki szokót oda járni
Karcag és környékén kellemes masszázs hölgyek pàrok szàmàra hàzhoz megyek.
Sziasztok,
Holnapra keresnék valakit aki megmassziroz Del-Pesten.
Holnapra keresnék valakit aki megmassziroz Del-Pesten.
Sziasztok! A témában érdeklődő hölgyet várok profi erotikus masszázsra a 13.kerületben.
Sziasztok! Február 19-20 sümegen leszünk a kapitányba, ismerkednénk házaspárral.
Sziasztok! Nagyon igényes ápolt Bi hölgy tagú párt keresek Székesfehérváron!
Hétvégén Igalon leszünk. Ismerkednenk