Szaunázzunk, wellness-eljünk együtt

Sziasztok! Nyíregyházi Aquariusba jön ma valaki?
Spirit Hotelben valaki jovoheten, csutortok es vasarnap kozott?
Sziasztok.
Van innen valaki a hétvégén a zalakarosi Spa hotelben?
Van innen valaki a hétvégén a zalakarosi Spa hotelben?
Sziasztok! Fejér megye Dunaújvárosban olyan hölgyhöz párhoz csatlakoznék aki szeret wellneselni,szaunázni. Jelige masszőr pasi. Privátban írj
Sziasztok!
Ráckevei tapasztalatok és infok minket is érdekelnek. Szívesen hallanánk többet akár itt, akár privátban.
Köszi, Puszi (Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2023. 02. 18. szombat 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 18. szombat 15:20
Ráckevei tapasztalatok és infok minket is érdekelnek. Szívesen hallanánk többet akár itt, akár privátban.
Köszi, Puszi (Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2023. 02. 18. szombat 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Ráckece Duna relax hotel elvileg felnőtbarát szálloda van valakinek valami tapasztalata róla?
Ma esetleg jönne pár,vagy hölgy az Esztergomi Aqua sziget naturista szaunájába?
Ha igen,írj privát?vagy Skype

Ha igen,írj privát?vagy Skype

Ráckece Duna relax hotel elvileg felnőtbarát szálloda van valakinek valami tapasztalata róla?
Szia! Napközben szivesen venném igénybe masszázs tudományod ....is!Szép farkad van!!
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (2023. 02. 18. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 18. szombat 12:05

Sziasztok!
Ingyen masszázsra jönne valaki? Egész testes sport vagy relax. Tanultam és van masszázs ágyam. Írj, ha jönnél. (Budapest)

Sziasztok! A napjait, vagy estéit rendszeresen egyedül töltő hölgy barátja/virtuális társa lennék. Később benne lennék akár közös wellnessben is. Ha felkeltettem érdeklődésed lszi írj. Én egy 60 körüli, normális férfi vagyok. Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Vasárnap Bükfűrdőn ismerkednénk az adatlapunk szerint...

De tropikonként.
(Ez egy válasz berta24 üzenetére (2023. 02. 17. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ingyen masszázsra jönne valaki? Egész testes sport vagy relax. Tanultam és van masszázs ágyam. Írj, ha jönnél. (Budapest)

Sziasztok! Ha van valaki innen( pár/hölgy) aki a Szentendrei V8-ba szokott járni wellnessezni, akkor kérem írjon rám privátban! Előre is köszi

Eddig csak 711 alkalommal sikerült ezt leírnia, sokallod?
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma este valaki Oriental Spa? Az aquaworld szalloda sajat wellness rezslege. Pm keress, köszi.
Sziasztok ! Hány óra felé érkeznétek hétfőn?
Puszi! (Ez egy válasz neven üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 22:58
Puszi! (Ez egy válasz neven üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, hétfőn párként ellátogatunk a magnum szauna hetero napjára, szívesen ismerkedünk párokkal
Sziasztok! Ráckevei szaunaestre adatlap alapján párt keresek, vízalatti, gőzfürdős játékokhoz, kukkolásra, egymás előtt masztira.
Fiatal, sportos pasi vagyok, ha szereted a fiatalokat kor nem számít, csak igényes legyél!
Fiatal, sportos pasi vagyok, ha szereted a fiatalokat kor nem számít, csak igényes legyél!
Férfit,vagy párt keresek,ahol férfi tag megpróbálná husis barátnőm elcsábítani.
Sárvár szauna valaki ?