Magyarhertelendre jár innen valaki mik a tapasztalatok?
Szauna, emberek párok pasik? Nem voltunk még.
Szauna, emberek párok pasik? Nem voltunk még.
Sziasztok! Én ismerek egyet
Sziasztok! Ma a Kehida wellnessbe jönn valaki innen. Párok, helyes pasik? Privit írj.
Holnap kora délután valaki Aquaword?
Sziasztok.Jön valaki szaunazni a kecskeméti fürdőbe?
Irtam uzenetet !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 02. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 02. csütörtök 12:05
Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok masszőr pasit keresnénk a hölgy örömére. Szeress maszirozni
Sziasztok masszőr pasit keresnénk a hölgy örömére. Szeress maszirozni
Sziasztok. Masszőrt keresek a Velencei tó környékén.
Hétvégén készül valaki Lutzmannsburgba szaunázni?
Gyertek pénteken szuper este lesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 13:37

Törölt felhasználó (1182912)

Tegnap este először voltunk Ráckevén. Szuper társaság, sok szép pár, kulturált környezet, profi felöntések. Nagyon jól éreztük magunkat. Várjuk a következő alkalmat. ☺️
30 év körüli masszőr pasit keresek aki megmasszírozná előttem a páromat. Masszázs után folytathatnánk hármasban is.

Sziasztok! A tegnap esti ráckevei szaunaszeánszon volt innen valaki?

Hétvégén Makón? Hagymatikum? Pár, hölgy?
Pontosan így van, ahogy írod! Egyesek nagyon el vannak ezen a téren tájolva...
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 03. 01. szerda 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 01. szerda 01:06

Ha ismerkedni akarsz, akkor egyik sem, ezek fürdők, nem swinger klubok.
Nagyjából tök feleslegesen mész oda ebből a célból.
Egy strandon sokkal több ember van, mint ezeken a helyeken, ott sokkal jobbak az esélyek.
Ha párral akarsz összejönni, menj el egy swinger klubba, szó szerint 80x nagyobb az esélyed.
Minimális azoknak a pároknak a száma, akik ismerkedni akarnak egy fürdőben, nem azért járnak oda. Az a kurva nagy tévedés, hogy azért mert egy pár elmegy egy fürdőbe, ahol a szauna részleg nudista, bárki azt feltételezi, hogy "akarhat valamit". Ha egy pár pasit keres, akkor az annak megfelelő helyre megy el, és az nem a fürdő
De nehogy azt mondd, hogy nem segítettem: Bükfürdőn sokkal több pár van alap esetben.
Nagyjából tök feleslegesen mész oda ebből a célból.
Egy strandon sokkal több ember van, mint ezeken a helyeken, ott sokkal jobbak az esélyek.
Ha párral akarsz összejönni, menj el egy swinger klubba, szó szerint 80x nagyobb az esélyed.
Minimális azoknak a pároknak a száma, akik ismerkedni akarnak egy fürdőben, nem azért járnak oda. Az a kurva nagy tévedés, hogy azért mert egy pár elmegy egy fürdőbe, ahol a szauna részleg nudista, bárki azt feltételezi, hogy "akarhat valamit". Ha egy pár pasit keres, akkor az annak megfelelő helyre megy el, és az nem a fürdő

De nehogy azt mondd, hogy nem segítettem: Bükfürdőn sokkal több pár van alap esetben.
Sziasztok…
Ma délelőtt jönne pár,vagy hölgy az Esztergomi Aqua sziget naturista szaunájába ?!
Ha érdekes lehet,írj privát
Szép napot

Ma délelőtt jönne pár,vagy hölgy az Esztergomi Aqua sziget naturista szaunájába ?!

Ha érdekes lehet,írj privát

Szép napot

Sziasztok! Ma vagy, holnap délelőtt igényes párt kényeztetnék, ahogyan csak szeretnétek. Tudok utazni, írjatok, és megyek! Mindenben benne vagyok, lehet akár perverzebb vágyatok is. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Priviben keressetek! Csak párok!
Kukkolnék párt, Budapest és környékén!
Csütörtök délelőtti órákra vagy az esti órákba párral ismerkednék kellemes időtöltéshez izgatja a fantáziám a kukkolás és minden más. Kedves diszkrét Zalai pasi vagyok
Sziasztok!
Izgalmas wellness, masszázs Budapesten, pest megyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom.
Keress privátban.
Köszönöm
Izgalmas wellness, masszázs Budapesten, pest megyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom.
Keress privátban.

Köszönöm
Szia! Izgalmas wellnessre keresek aranyos, vidám hölgyet, akivel elmennénk Hajdúszoboszlóra, vagy Mezőkövesdre, de más termál fürdő is szóba jöhet.