Igen sajnos jól érted, pénteken csak fürdőruhában lehet használni, mert mozi van egész éjszaka. Szerdán és vasárnap 20h-tól fürdőruhamentes a kinti medence.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 05. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 15:04
Törölt felhasználó (4695810)

Sziasztok! Ráckevén a kinti medence csak szerdai napokon textilmentes, pénteken nem? Jól értem ezt?
Sziasztok! Ráckevén a kinti medence csak szerdai napokon textilmentes, pénteken nem? Jól értem ezt?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Szia! Igen textilmentes! És remélem izgalmas lesz! Legalábbis mi megpróbáljuk!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 05. szerda 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este ráckeve valaki?
Sziasztok,
Szolnoki 47 éves férfi vagyok és hölgyet vagy párt keresnék aki(k) masszázsba részesítenének.
Privát úzenetet várok.
Szolnoki 47 éves férfi vagyok és hölgyet vagy párt keresnék aki(k) masszázsba részesítenének.
Privát úzenetet várok.
Sziasztok. Ma ráckevén a kinti medence textilmentes?
Budapesten masszázst vállalok hölgyeknek,pároknak.
Sziasztok!
Eger környékén párok, hölgyek, wellness?
Egy jó szex maszi érdekel?
Eger környékén párok, hölgyek, wellness?
Egy jó szex maszi érdekel?
Pénteken végre megint eljutunk Ráckevére szauna estre, ott is alszunk a szállodában. Jófej párokkal szívesen ismerkedünk már délutántól. Nem ígérünk semmit, de nyitottak vagyunk minden jóra.
A&J
A&J
Sziasztok ! van, tervezi hogy megy szaunázni Ceglédre?
Holnaptol párommal a Pécsen leszünk a Hotel laterumba! Esetleg mas par vagy pasi csaj lesz ott ?
Sziasztok! 5-8 között Cegléden leszünk, párokkal örömmel randiznánk...
))

Kehida jo valasztas !
(Ez egy válasz stilo üzenetére (2023. 04. 04. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 12:04

Sziasztok érdeklodnenk délutan indulunk szaunazni. Hova érdemes Kehida Bük Sarvar? Akar ott ismerkedes celjabol.
sziasztok Bükfürdőt aljálom de privibe nagyon szivesen mesélnék
(Ez egy válasz stilo üzenetére (2023. 04. 04. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 12:04

Sziasztok érdeklodnenk délutan indulunk szaunazni. Hova érdemes Kehida Bük Sarvar? Akar ott ismerkedes celjabol.
Pentek este Demjén éjszakai furdozeshez hölgyet,esetleg pár,a hölgy örömére,élvezzük egymást.Fuggetlen,egyedülálló pasi vagyok.
Érdeklődnék Bükfürdő Hotel Caramellről mit lehet tudni?
Regebben lehetett, ma mar korulmenyesebb. Most hogy mar csak textilmentes, illetve hol mukodnek a szaunak, gozfurdok egyre korulmenyesebb, persze nem lehetetlen. Inkabb Bukfurdo…
(Ez egy válasz velem üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 03. hétfő 22:13

Érdeklődni szeretnék,hogy Sárváron a szaunában van-e lehetőség kisebb játékokra?
Érdeklődni szeretnék,hogy Sárváron a szaunában van-e lehetőség kisebb játékokra?