Holnap 7. Én delutan 1 2 fele megyunk magyarhertelendre szaunazgatni !!! Valaki lesz ott ?
Miskoltapolcán áztatjuk a fenekünket 7.-én péntek délután-este. Szállásunk van, szivesen ismerkedünk, aztán meglátjuk.
Sziasztok a hosszu hétvégen valameik nap esztergom szauna? Kukkolo??
Makón most a hosszú hétvégén pár, hölgy?
Sziasztok hölgyet keresek hosszú tavra
Sziasztok!
Wellnessre keresek egy vidám, aranyos hölgyet, vagy párt, akik szeretik a masszázst, és az erotikát, Elsősorban észak-kelet és kelet lenne az úticél.
Wellnessre keresek egy vidám, aranyos hölgyet, vagy párt, akik szeretik a masszázst, és az erotikát, Elsősorban észak-kelet és kelet lenne az úticél.
Sziasztok! Terveztek menni ma Ráckevére?
Nem neked,hanem a feletted lévő hozzászólónak akartam írni ..
Téves,mert a kinti medencéről van szó,ha figyelmesebb lennél,akkor lathatnád,hogy a kinti medencéről van szó!! Gyengébbek kedvéért: van pénteken is textilmentes,de a kinti medence pénteken nem az.
(Ez egy válasz Kejesjatek üzenetére (2023. 04. 05. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Kehidán ma szívesen éreznék macis pasit/srácot én átlagos testalkatú kanos srác
Sziasztok! Téves, mert textilmentes a péntek is!!
(Ez egy válasz berta24 üzenetére (2023. 04. 05. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 16:34

Igen sajnos jól érted, pénteken csak fürdőruhában lehet használni, mert mozi van egész éjszaka. Szerdán és vasárnap 20h-tól fürdőruhamentes a kinti medence.
Hetvegen valaki gyula?
Van Pesten valaki,aki lingam masszázsban részesítene ? Helyem van !
Sziasztok
Igen sajnos jól érted, pénteken csak fürdőruhában lehet használni, mert mozi van egész éjszaka. Szerdán és vasárnap 20h-tól fürdőruhamentes a kinti medence.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 05. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 15:04
Törölt felhasználó (4695810)

Sziasztok! Ráckevén a kinti medence csak szerdai napokon textilmentes, pénteken nem? Jól értem ezt?
Sziasztok! Ráckevén a kinti medence csak szerdai napokon textilmentes, pénteken nem? Jól értem ezt?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Szia! Igen textilmentes! És remélem izgalmas lesz! Legalábbis mi megpróbáljuk!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 04. 05. szerda 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este ráckeve valaki?
Sziasztok,
Szolnoki 47 éves férfi vagyok és hölgyet vagy párt keresnék aki(k) masszázsba részesítenének.
Privát úzenetet várok.
Szolnoki 47 éves férfi vagyok és hölgyet vagy párt keresnék aki(k) masszázsba részesítenének.
Privát úzenetet várok.