Ma valaki Rudasban?
Meggondoltuk magunkat, inkább Ráckevére megyünk ma este! (7.-én)
(Ez egy válasz enigmapar üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 19:39

Miskoltapolcán áztatjuk a fenekünket 7.-én péntek délután-este. Szállásunk van, szivesen ismerkedünk, aztán meglátjuk.
Sziasztok, adatlapunk szerint ismerkednénk
Ma délután Móron szauna?
Karcagról indulok szívesen elviszlek bàrkit .
(Ez egy válasz Jozepf üzenetére (2023. 04. 07. péntek 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki tart velem az Egerszalóki Salirisbe szaunàzni a mai nap?
Rendben tanárnéni, elnézést a figyelmetlenségemért..
Az összes többi medence használható meztelenül, csak a mozis nem, ez azért nem olyan durva
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 07:14

Az összes többi medence használható meztelenül, csak a mozis nem, ez azért nem olyan durva

Téves,mert a kinti medencéről van szó,ha figyelmesebb lennél,akkor lathatnád,hogy a kinti medencéről van szó!! Gyengébbek kedvéért: van pénteken is textilmentes,de a kinti medence pénteken nem az.
Holnap 7. Én delutan 1 2 fele megyunk magyarhertelendre szaunazgatni !!! Valaki lesz ott ?
Miskoltapolcán áztatjuk a fenekünket 7.-én péntek délután-este. Szállásunk van, szivesen ismerkedünk, aztán meglátjuk.
Sziasztok a hosszu hétvégen valameik nap esztergom szauna? Kukkolo??
Makón most a hosszú hétvégén pár, hölgy?
Sziasztok hölgyet keresek hosszú tavra
Sziasztok!
Wellnessre keresek egy vidám, aranyos hölgyet, vagy párt, akik szeretik a masszázst, és az erotikát, Elsősorban észak-kelet és kelet lenne az úticél.
Wellnessre keresek egy vidám, aranyos hölgyet, vagy párt, akik szeretik a masszázst, és az erotikát, Elsősorban észak-kelet és kelet lenne az úticél.
Sziasztok! Terveztek menni ma Ráckevére?
Nem neked,hanem a feletted lévő hozzászólónak akartam írni ..
Téves,mert a kinti medencéről van szó,ha figyelmesebb lennél,akkor lathatnád,hogy a kinti medencéről van szó!! Gyengébbek kedvéért: van pénteken is textilmentes,de a kinti medence pénteken nem az.
(Ez egy válasz Kejesjatek üzenetére (2023. 04. 05. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Kehidán ma szívesen éreznék macis pasit/srácot én átlagos testalkatú kanos srác
Sziasztok! Téves, mert textilmentes a péntek is!!
(Ez egy válasz berta24 üzenetére (2023. 04. 05. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 16:34

Igen sajnos jól érted, pénteken csak fürdőruhában lehet használni, mert mozi van egész éjszaka. Szerdán és vasárnap 20h-tól fürdőruhamentes a kinti medence.
Hetvegen valaki gyula?
Van Pesten valaki,aki lingam masszázsban részesítene ? Helyem van !