Sziasztok a ma délutánom szabad lett vàrok hölgyet párt férfit egy kellemes masszázsra Karcagon.
Sziasztok,esetleg valakinél házi wellness lehetőség?
Tegnap a sauna 69 be volt innen valaki?
Sziasztok! Esetleg ma délután valaki a Therme Wienben?
Sziasztok. Van valaki most Hertelenden?
szauna 69 be jön valaki?
sziasztok párokkal ismerkednék beszélgetnék akik szeretnek járni textilmentes fürdőbe privibe lehet keresni
Sziasztok,
Szívesen massziroznèk pasit, helyem van Szentendrèn,ma este is oké.
A végén műpuncival sok sikositóval szívesen kivernèm,hogy jól zárjuk a masszázst
Nem vagyok profi
Szívesen massziroznèk pasit, helyem van Szentendrèn,ma este is oké.
A végén műpuncival sok sikositóval szívesen kivernèm,hogy jól zárjuk a masszázst

Nem vagyok profi
Ma valaki Rudasban?
Meggondoltuk magunkat, inkább Ráckevére megyünk ma este! (7.-én)
(Ez egy válasz enigmapar üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 19:39

Miskoltapolcán áztatjuk a fenekünket 7.-én péntek délután-este. Szállásunk van, szivesen ismerkedünk, aztán meglátjuk.
Sziasztok, adatlapunk szerint ismerkednénk
Ma délután Móron szauna?
Karcagról indulok szívesen elviszlek bàrkit .
(Ez egy válasz Jozepf üzenetére (2023. 04. 07. péntek 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki tart velem az Egerszalóki Salirisbe szaunàzni a mai nap?
Rendben tanárnéni, elnézést a figyelmetlenségemért..
Az összes többi medence használható meztelenül, csak a mozis nem, ez azért nem olyan durva
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 07:14

Az összes többi medence használható meztelenül, csak a mozis nem, ez azért nem olyan durva

Téves,mert a kinti medencéről van szó,ha figyelmesebb lennél,akkor lathatnád,hogy a kinti medencéről van szó!! Gyengébbek kedvéért: van pénteken is textilmentes,de a kinti medence pénteken nem az.
Holnap 7. Én delutan 1 2 fele megyunk magyarhertelendre szaunazgatni !!! Valaki lesz ott ?
Miskoltapolcán áztatjuk a fenekünket 7.-én péntek délután-este. Szállásunk van, szivesen ismerkedünk, aztán meglátjuk.
Sziasztok a hosszu hétvégen valameik nap esztergom szauna? Kukkolo??
Makón most a hosszú hétvégén pár, hölgy?
Sziasztok hölgyet keresek hosszú tavra