Sziasztok a hosszu hétvégen valameik nap esztergom szauna? Kukkolo??
Miskoltapolcán áztatjuk a fenekünket 7.-én péntek délután-este. Szállásunk van, szivesen ismerkedünk, aztán meglátjuk.
Holnap 7. Én delutan 1 2 fele megyunk magyarhertelendre szaunazgatni !!! Valaki lesz ott ?
Rendben tanárnéni, elnézést a figyelmetlenségemért..
Az összes többi medence használható meztelenül, csak a mozis nem, ez azért nem olyan durva
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 07:14

Az összes többi medence használható meztelenül, csak a mozis nem, ez azért nem olyan durva

Téves,mert a kinti medencéről van szó,ha figyelmesebb lennél,akkor lathatnád,hogy a kinti medencéről van szó!! Gyengébbek kedvéért: van pénteken is textilmentes,de a kinti medence pénteken nem az.
Ki tart velem az Egerszalóki Salirisbe szaunàzni a mai nap?
Karcagról indulok szívesen elviszlek bàrkit .
(Ez egy válasz Jozepf üzenetére (2023. 04. 07. péntek 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délután Móron szauna?
Sziasztok, adatlapunk szerint ismerkednénk
Meggondoltuk magunkat, inkább Ráckevére megyünk ma este! (7.-én)
(Ez egy válasz enigmapar üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 19:39

Miskoltapolcán áztatjuk a fenekünket 7.-én péntek délután-este. Szállásunk van, szivesen ismerkedünk, aztán meglátjuk.
Ma valaki Rudasban?
Sziasztok,
Szívesen massziroznèk pasit, helyem van Szentendrèn,ma este is oké.
A végén műpuncival sok sikositóval szívesen kivernèm,hogy jól zárjuk a masszázst
Nem vagyok profi
Szívesen massziroznèk pasit, helyem van Szentendrèn,ma este is oké.
A végén műpuncival sok sikositóval szívesen kivernèm,hogy jól zárjuk a masszázst

Nem vagyok profi
sziasztok párokkal ismerkednék beszélgetnék akik szeretnek járni textilmentes fürdőbe privibe lehet keresni
szauna 69 be jön valaki?
Sziasztok. Van valaki most Hertelenden?
Sziasztok! Esetleg ma délután valaki a Therme Wienben?
Tegnap a sauna 69 be volt innen valaki?
Sziasztok,esetleg valakinél házi wellness lehetőség?
Sziasztok a ma délutánom szabad lett vàrok hölgyet párt férfit egy kellemes masszázsra Karcagon.
Egy ilyen privát wellness dagonyázás lehet minket is érdekelne ma du-este
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 08. szombat 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 08. szombat 09:11

Törölt felhasználó (1261852)

Sziasztok,esetleg valakinél házi wellness lehetőség?
Sziasztok, 16-an vasárnap Egerszalókon Shiraz hotelben leszünk,esetleg nem lesz ott valaki ugyan ezen a napon?