Hétfőn szeretnénk Esztergomba szaunázni, sokan szoktak lenni Hétfőn?
Szokott valaki Magnum szaunaba meztelen estére ill délutánra járni?
Milyen mostanában?
Milyen mostanában?
Ráckevén ma valaki?
Sárváron van valaki ?
Kapuvár környékén 50 körüli hölgy aki néha eljönne velem Bükfürdőre?
Sziasztok! Ráckevére érdemes ma este ellátogatni?
Mostanában tantra és jóni masszázst tanulok és a jövőben szeretnék ezen a területen (is) dolgozni hivatásos masszőrként. Viszont mivel még az út elején járok, ezért szívesen gyakorolnék egy erre nyitott hölgyön. Esetleg párok is szóba jöhetnek, ahol a hölgyet masszírozom, amíg a párja nézi.
Nem vagyok profi, de azért van már tapasztalatom és eléggé élvezték az eddigi jelentkezők
Csak BUDAPESTIEKKEL ismerkednék, akik tudnak fogadni.
Képeim vannak az oldalon, de szívesen beszélgetek is a témáról nőkkel/párokkal. De a masszázsnál többre is nyitott vagyok ha úgy alakul, de most nem feltétlen ez az elsődleges prioritás.
Nem vagyok profi, de azért van már tapasztalatom és eléggé élvezték az eddigi jelentkezők

Csak BUDAPESTIEKKEL ismerkednék, akik tudnak fogadni.
Képeim vannak az oldalon, de szívesen beszélgetek is a témáról nőkkel/párokkal. De a masszázsnál többre is nyitott vagyok ha úgy alakul, de most nem feltétlen ez az elsődleges prioritás.
Sziasztok idősebb párral ismerkednék házibarát jelleggel, akikkel közös programokat lehet csinálni, általában a hétvégéim szabadok előre is köszönöm .
Ma este pàr Demjén fürdőzés szaunàzás cuckold magas sportos nagy méretű pasival?
Ma estére aktív srácot vagy párokat hölgyeket keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Lesz valami program?!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 15. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 13:24
Törölt felhasználó (1331792)

Kis kihagyás után ma este megnézzük mi változott Sárváron...
Kis kihagyás után ma este megnézzük mi változott Sárváron...
lesz valamilyen külön program is Ballószögön?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 15. szombat 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 07:18
Törölt felhasználó (4396782)

Sziasztok Estére megyek Balószögre szaunázni, ki csatlakozna? A kocsiba van szabad hely, cegléd környékéről eltudnak vinni.
Hello.21-22 én vas megyében valaki? Privibe.
Tud valaki BPen textilmentes wellnessről, ahol fürdeni is lehet meztelenül?
Fiatal pár lesz ma Bükfürdön? Szívesen ismerkednék, Puszi
Sziasztok Estére megyek Balószögre szaunázni, ki csatlakozna? A kocsiba van szabad hely, cegléd környékéről eltudnak vinni.
Karcagon ma masszázs hölgyek párok pasik szàmára.
Egerszalók/Saliris/ szaunázás? Hölgy, pár?
Baranya megyében valami program, lehetőség bármire esetleg?