Sziasztok!
Jovo heten szombaton mennek valakik keszthely kornyekerol bukfurdore ejszakai szaunara???
Azok keressenek mar meg privatban,lenne par kerdesem
Jovo heten szombaton mennek valakik keszthely kornyekerol bukfurdore ejszakai szaunara???
Azok keressenek mar meg privatban,lenne par kerdesem
Ma, este, éjszaka tali a Magnumban? Inkább idősekre, macisokra bukom.(45-75 éves kor közöttiekre, 90-130kg). Passzív/uni vagyok. Szopok, baszható vagyok. Ha szereted, smár, tapi, ujjazás is mehet. Rendes, ápolt, korrekt, ingyenes férfi vagyok. (esetleg nálad is jó, ha van helyed, hozzád is mehetünk, ha szeretnéd). Írj privit és megbeszéljük, talizunk! BUDAPEST
Sziasztok!
Most esetleg hölgy vagy pár megy az Esztergomi Szaunavilágba?
Ha igen szívesen ismerkednék.
Jani
Most esetleg hölgy vagy pár megy az Esztergomi Szaunavilágba?
Ha igen szívesen ismerkednék.
Jani
Sziasztok. Valami jó esti lazulós programra van valakinek ötlete?
Sárváron Spiritben mai nap pár esetleg?
Adatlapunk alapján keresgélünk.
Ha magatokra ismernétek akkor várjuk privátban a leveleket....
Ha magatokra ismernétek akkor várjuk privátban a leveleket....
Ma este, éjszaka tali a Magnumban a dark nakeden? Inkább idősekre, macisokra bukom.(45-75 éves kor közöttiekre). Passzív/uni vagyok. Szopok, baszható vagyok. Rendes, ápolt, korrekt, ingyenes férfi vagyok. (esetleg nálad is jó, ha van helyed, hozzád is mehetünk, ha szeretnéd). Írj privit és megbeszéljük, talizunk! BUDAPEST
Holnap Esztergom szauan valaki ?
Ma este Demjénben lesznek párok, akik egyedülálló pasival ismerkednének?
Csatlakoznék szívesen.
Csatlakoznék szívesen.
Én készülök… de csak párokkal szeretnék ismerkedni…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 09. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 09. péntek 11:02
Törölt felhasználó (4687527)

Sárváron lesz valaki a hètvègèn?
Sziasztok! Valaki volt már közületek Ausztriában a Lutzmasburgi fürdő szaunavilágában?véleményekre,tapsztalaitokra lennék kíváncsi első körben… válaszaitokat előre is köszi!
Sárváron lesz valaki a hètvègèn?
Mi nem vagyunk messze .........
(Ez egy válasz bmipar üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este hölgy,pár Demjèn,éjszakai fürdő? Egyedülálló pasikent ismerkednék,hetero alapon.
Sziasztok! Valaki,valakik 16-17.-én a füredi Marinában?
Sehol senki?
(Ez egy válasz bmipar üzenetére (2023. 06. 06. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes párnál, hölgynél szívesen masszírozok.
még mindig ott leszünk!
(Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Aszaunavilágban remekül lehet ismerkedni és utána irány a gőzkabin és ott történnek nagyon jó dolgok.
(Ez egy válasz Cristofs üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 10:20

Ha nem veszed tolakoásnak, írnál nekem néhány sort ezekről ? Szívesen kipróbálnám én is, elég közel van hozzám

Ha nem veszed tolakoásnak, írnál nekem néhány sort ezekről ? Szívesen kipróbálnám én is, elég közel van hozzám
(Ez egy válasz Focis üzenetére (2023. 06. 01. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)