Jövő héten hétfőn irány Zalacsány, aztán Alsóörs
Keresem azt a 30-as párt, csinos, kegyetlen jó mellekkel, akinek hölgytagja mesterien átgyúrta a golyóimat és farkamat a medencében és a szaunában. A férfinak pedig csak gratulálni tudok, szerencsés, hogy ilyen asszonykája van
)))

Masszőrt keresünk hölgy részére Vas megyében.
Szép napot mindenkinek!
Kedd-től Péntek-ig minden nap délelőtti kikapcsolódásra keresek Hölgyet vagy Párt!
Bővebb infó az adatlapomon!
Szándékotokat jelezzétek bátran!
További szép napot!
Kedd-től Péntek-ig minden nap délelőtti kikapcsolódásra keresek Hölgyet vagy Párt!
Bővebb infó az adatlapomon!
Szándékotokat jelezzétek bátran!
További szép napot!
ma délelötre keresek párt vagy pasit Eger Demjén környékén lehetöleg helyel rendelkezöt.hang emberek kiméjenek
Wonderfull Rackevei Aq.land tonight

Sziasztok jön valaki holnap a Magnumba a nyitott estére? Szívesen csatlakoznék ott párhoz, esetleg ápolt pasihoz. Írjatok privátban nyugodtan

Sziasztok, párhoz csatlakoznék Vas Zala megyébe kellemes időtöltéshez izgatja a fantáziám a kukkolás. Kedves diszkrét pasi vagyok
Sziasztok!
Békésszentandrás-Szarvas környékén van valahol textilmentes szauna?
Békésszentandrás-Szarvas környékén van valahol textilmentes szauna?
A valakik kehidakustan elmenyfurdoben esetleg?
Ma délelőtt valami a gyulai szaunába?
Mától Zalakaroson szaunázás....
Magyarhertelednre vagy Sikondára jön ma valaki?
Rackevei fürdőben valaki helyem lenne
Ma éjszaka tali valaki a Magnumban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 15:31
Törölt felhasználó (4564862)

Ma, este, éjszaka tali a Magnumban? Inkább idősekre, macisokra bukom.(45-75 éves kor közöttiekre, 90-130kg). Passzív/uni vagyok. Szopok, baszható vagyok. Ha szereted, smár, tapi, ujjazás is mehet. Rendes, ápolt, korrekt, ingyenes férfi vagyok. (esetleg nálad is jó, ha van helyed, hozzád is mehetünk, ha szeretnéd). Írj privit és megbeszéljük, talizunk! BUDAPEST
Sziasztok!
Jovo heten szombaton mennek valakik keszthely kornyekerol bukfurdore ejszakai szaunara???
Azok keressenek mar meg privatban,lenne par kerdesem
Jovo heten szombaton mennek valakik keszthely kornyekerol bukfurdore ejszakai szaunara???
Azok keressenek mar meg privatban,lenne par kerdesem
Ma, este, éjszaka tali a Magnumban? Inkább idősekre, macisokra bukom.(45-75 éves kor közöttiekre, 90-130kg). Passzív/uni vagyok. Szopok, baszható vagyok. Ha szereted, smár, tapi, ujjazás is mehet. Rendes, ápolt, korrekt, ingyenes férfi vagyok. (esetleg nálad is jó, ha van helyed, hozzád is mehetünk, ha szeretnéd). Írj privit és megbeszéljük, talizunk! BUDAPEST
Sziasztok!
Most esetleg hölgy vagy pár megy az Esztergomi Szaunavilágba?
Ha igen szívesen ismerkednék.
Jani
Most esetleg hölgy vagy pár megy az Esztergomi Szaunavilágba?
Ha igen szívesen ismerkednék.
Jani
Sziasztok. Valami jó esti lazulós programra van valakinek ötlete?
Sárváron Spiritben mai nap pár esetleg?