Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.

Vagyunk igen, többedszer
(Ez egy válasz Hohorgasz üzenetére (2023. 07. 14. péntek 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 14. péntek 23:36

Sziasztok!
Én sűrűn járok,extra jó szokott lenni...Szaunaszeánszok után a pihenőben van a hancúr általában.
Ott vagytok most a Spiritben?
Üzenjetek!
Én sűrűn járok,extra jó szokott lenni...Szaunaszeánszok után a pihenőben van a hancúr általában.
Üzenjetek!
Sziasztok!
Üzenjetek! (Ez egy válasz nemigem üzenetére (2023. 07. 14. péntek 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Üzenjetek! (Ez egy válasz nemigem üzenetére (2023. 07. 14. péntek 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sárvár Spirit felnőttbarát hétvége, van innen valaki?
Balaton déli partjáról ráérő pár akár most is
Sziasztok párral ismerkednék Zala Somogy megyéből kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék. Utazni tudok! Üdv Miki
Sziasztok esetleg Harkányban nyaraló pár?
Sziasztok!
Párként 15-től 22-ig Balatonon nyaralunk (déli, nyugati part, Máriafürdő, Berény, Keszthely vonal).
Masszázzsal egybekötött programot is keresünk....
Párokkal is találkoznánk,, beszélgetnénk egy jó vacsorával összekötve, kötelezettségmemtesen.
Olyanokkal, akik fogadni is tudnak, ha elszabadulnak a vágyak.
Közös kirándulás és egyéb program is lehetséges...
Üdv
Párként 15-től 22-ig Balatonon nyaralunk (déli, nyugati part, Máriafürdő, Berény, Keszthely vonal).
Masszázzsal egybekötött programot is keresünk....
Párokkal is találkoznánk,, beszélgetnénk egy jó vacsorával összekötve, kötelezettségmemtesen.
Olyanokkal, akik fogadni is tudnak, ha elszabadulnak a vágyak.
Közös kirándulás és egyéb program is lehetséges...
Üdv
Demján ma este valaki?
igen.
(Ez egy válasz whereisthepop üzenetére (2023. 07. 11. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 13:22

Sziasztok,
szombaton lesz innen valaki a bukfurdoi szaunavilagban?
szombaton lesz innen valaki a bukfurdoi szaunavilagban?
bocs!! ezt nem ide akartam!
(Ez egy válasz J.Lidvigh üzenetére (2023. 07. 14. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 11. kedd 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 18:00
Törölt felhasználó (4669390)

Sziasztok!
Pár hölgy tagját szeretném elcsábítani Veszprém megyéhez közeli szaunában.
Aki nyitott ilyesmire írjon bátran!
Pár hölgy tagját szeretném elcsábítani Veszprém megyéhez közeli szaunában.
Aki nyitott ilyesmire írjon bátran!
Sziasztok! Jövő héten Gyulán nyaraló pár minden extra kívánságát teljesíteném. Igényes, diszkrét pasi vagyok, kölcsönös szimpátia esetén mindenben partneretek lennék, perverzebb dolgokban is akár. Szerezzünk izgalmas, Gyulai emlékeket magunknak!
sziasztok
mi két 40es ápolt normális megbizható potens hetero pasi vagyunk szívesen vendégül látunk a nyár folyamán házaspárt,párt,hölgyet balatonfüredi apartmanunkban és vitorlásunkon pár napra
írjatok ránk bátran privátban elképzelésetekkel
mi két 40es ápolt normális megbizható potens hetero pasi vagyunk szívesen vendégül látunk a nyár folyamán házaspárt,párt,hölgyet balatonfüredi apartmanunkban és vitorlásunkon pár napra
írjatok ránk bátran privátban elképzelésetekkel
17. és héten hétközben is tudunk ismerkedni ha az adatlapunkon leírtaknak mrgfelelő megkeresést kapnánk....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Holnap a kehidakustányi textilmentes szaunában leszek. Szivesen kinyalnék egy fiatal lányt vagy egy fiatal pár hölgytagját a párja előtt..,
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Érett molett Párhoz csatlakoznék ma este Somogy Zala megyébe kedves diszkrét pasi vagyok!
Sziasztok! Holnap ( péntek) reggel, délelőtt pár aki szexelne egy jót hármasban? Írjatok, és megyek, utazás nem gond!
Kedves tegnap esti 30-as pár az Aquaworld szaunavilágából! Sajnos nem talállak azon a néven titeket, ezért így köszönöm meg avtegnapot, hátha olvassátok
Köszi a srácnak, hogy otthagytad velem a nejed, nagyon jó fej voltál! A gyönyörű hölgynek pedig ezt a felejthetetlen farokverést..a golyóim azóta is bizseregnek tőle..ha visszagondolok rá, egyből kemény leszek
Ahogy folyt minden az izzadt feszes testeden, az komolyan felejthetetlen marad! És persze érthető volt, hogy ez fért bele, engem maximálisan kielégített, remélem téged is! Ha itt vagytok, írjatok!!!