Pénteken Bábolna, Naturista szauna est? Párok?
Holnaptol Hevizen leszunk, ha valakit erdekel kis kukkolas. Jelentkezhet
Sziasztok!
Augusztus 12-15-ig Bükfürdőn leszünk a Danubius hotelben. Párokat keresünk erre az időpontra.
Augusztus 12-15-ig Bükfürdőn leszünk a Danubius hotelben. Párokat keresünk erre az időpontra.
Sziasztok!
Szombaton napközben masszíroztatnám magam,és a folytatástól sem riadnék vissza...
Szombaton napközben masszíroztatnám magam,és a folytatástól sem riadnék vissza...
Csütörtök , péntek este Egerben tartózkodunk, pár vagy pasit keresünk , esetleg közös bérlés is szóba jöhet /jakuzzis szállás/
Sziasztok! Holnapi nap folyamán szívesen fogadnék párt illetve lányt közös kikapcsolódáshoz, masszázs rendelhető, részletek privátban!
Sziasztok szép lányok,párok jelentkezését várom Görögországi utazásra 4 éjszakára minden éjszaka a város leghíresebb night clubjàba ahol striper fiúk lányok szórakoztatnak különböző showműsorokkal egész este .
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen

Bp-én ma valaki masszírozna?

Vagy esetleg a hajduszoboszloi strand nudi szigeten?
Lesz valaki a hétvégén a Debreceni szaunában?
Pároknál és hölgyeknél masszíroznék ággyal, szaktudással, tapasztalattal, egyéni igény szerinti erotikus tartalommal.
Bp és Pestmegye
Bp és Pestmegye
Pénteken jön pár akikkel találkoznánk Bábolnán a fürdőben, a naturista szauna esten?
Sziasztok fiatal masszőr srácot keresünk!
Sziasztok,
Augusztus 14-re keresek fiatal/középkorú srác masszőrt.
Augusztus 14-re keresek fiatal/középkorú srác masszőrt.
Hello, Mórahalomról tud-e valaki közelebbit, esetleg biztatót mondani? Történt, hogy kb. 2 hónapja, ellátogattung a textílmentes napon, mert azelőtt régen voltunk, miután "új házirendet" vezettek be. Mint az odalátogatók többsége, mi is jól szerettük volna érezni magunkat, diszkréten az ottlévőkkel, de az állandóan ott okvetetlenkedő, ünneprontó
"szaunamestertől", aki szinte már fegyőrként "ügyelt a házirendre", hamar elment a kedvünk mindentől! Nem mellékesen, rákönyökölt a jacuzzi szélére és untatta a néhány törzsvendéget. A szaunafolyosó ajtaját állandóan nyitogatta, utána benézett minden zugba, majd visszatért könyökölni. Nos, a végső kérdésem az lenne, hogy ő szokott lenni minden textílmentes napon vagy van jámborabb "felügyelő" is? Mert, ha nem ő lenne állandóan, akkor a közeljövőben ellátogatnánk újból
! A könnyebb, beazonosítás miatt, egy kb. 25 éves csávóról van szó.
Köszönünk, minden érdemi információt!

Sziasztok.A héten valamelyik este magyarhertelenden valaki?
A Parádsasvári kastély hotelben pihenünk, szabadidő kellemes eltöltésére keresünk párt vagy hölgyet.
Olajos frissítő masszázst vállalok Budapest hely ok 9 ker
Bükfürdő augusztus 17-22 közt Hunguest hotelben , vagy napközben a fürdő szauna területén ismerkednénk szimpatikus párokkal. Üdv Tibor!