Szombaton 19-én Egerszalókon leszünk, és közös fürdőzéshez keresnénk az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit. Utána akár a mi, vagy ő szállásán hármas szex. Csak privát üzenetet várunk !
Kedden hp-al ismerkednék a Palán....
Veszprém Székesfehérvár Balaton keresek igényes ffi Masszőrt aki full teljes testet csinál! Irj privatban
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Jó éjszakai fürdőzést
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 20:49
Törölt felhasználó (4709577)

Ma valaki Demjén éjszakai?

Sziasztok lányok, párok jelentkezését várom akik nyitottak közvetlenek és elvennék a szüzességem nudizmusbol .nagyon szívesen meztelenkednék egy szép parton (pl: D1)egy kellemes társaságban.
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Ma valaki Demjén éjszakai?

Jó volt ma Hertelenden..
Nem neked ment bocsi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 18:52
Törölt felhasználó (790922)

Augusztus 24-27Mezőkövesden pár vagy hölgy esetleg pasi aki rá nyomulnak a párora!
mi ott voltunk...jó volt!
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2023. 08. 09. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Augusztus 24-27Mezőkövesden pár vagy hölgy esetleg pasi aki rá nyomulnak a párora!
Hölgyet masszíroznék,csak masszázs ha nem.szeretnél többet!Korrekt,mwgbízható férfi vagyok!
Én jelentkeztem már!De sajnos hiába...
(Ez egy válasz Vadmálna üzenetére (2023. 08. 12. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráckevén ma igényes pár wellnessben játszani?

Ott lehet bármit is "elkövetni"?
(Ez egy válasz Canario2 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Saliris szaunavilágban egy kis játszadozás, ma délután?
Sziasztok!
Írj, ha jönnél ingyenes egész testes testmasszázsra. Tanulom és van masszázságyam.

Sziasztok! Utitársat keresek hölgy személyében, aki velem tartana Ciprusra 08.22-08.29 között! A szállást és a repülőjegyet én állom. A szállás egy apartman Aiya Napa belvárosában. Aktív utazást szeretnék, sok fürdéssel, kirándulással quaddal! És persze sok erotikával extrém izgalmas helyeken smile wink
Magyarhertelend ma? Párok valaki jön?
Déltől lent leszünk.