Sziasztok! Ingyenes teljes testes masszázsra keresek alanyokat Budapesten. Írj, ha szeretnél jönni, tanultam és van masszázs ágyam is.

Hp-al ismerkednék délután a Palán...
sziasztok van itt olyan pár vagy hölgy akik aki szokott járni Bük fürdöbe a textilmentes részre privibe lehet írni nyugodtan
Sziasztok! Tudom már elmúlt, de gondolva a következő lehetőségre… az éjszakai fürdő csak a termál tó területén van?
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2023. 08. 19. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 17:13

Demjénben ma este valakinek éjszakai fürdőzésre volna kedve csatlakozni hozzánk ? Csak privát üzenetet várunk, ide ne írj !
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Remélem látja a pasi aki megdugott. Magnumba jó lenne megint találkozni ott vele
Valaki mára, holnapra a Gyulai strandon?
Az megvan, hogy tegnapra kerestek?
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki ma és holnap Gyulán egy kis szaunára? Minden érdekel!!!!
Balatonfűzfő uszoda ma este 19h tol?
Férfi zuhanyzó közös hoki?
Én ott leszek gyertek Vékony sportos nagy farkam van
Férfi zuhanyzó közös hoki?
Én ott leszek gyertek Vékony sportos nagy farkam van
Hová?

Ráckevén valaki lessz?
Mai nagy folyamán lesz ismerkedésre nyitott pár a Sárvári fürdő szauna részén?
Miskolcra utazó, látogató párnak szállás van...
Demjénben ma este valakinek éjszakai fürdőzésre volna kedve csatlakozni hozzánk ? Csak privát üzenetet várunk, ide ne írj !
Esztergomi szaunában van most valaki innen?

Én ott leszek, bár nem tudom még hogy magam vagy a páromma!
(Ez egy válasz happyhour üzenetére (2023. 08. 18. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 07:43

Holnap Ballószögön pár/pasi , lenne aki kalandozna? Privát üzenetet kérnénk.
Igen ,nagyon jó. Szeretjük. Minden évben meglátogatjuk.
(Ez egy válasz dorogipar üzenetére (2023. 08. 18. péntek 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 07:09

sziasztok. Magyarhetelnend termálfürdő naturista részlege jó?éremes elindulni?köszönjük a véleményeket
Igen,nagyon jó. Mi szeretjük.
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 05:05

Sziasztok!
Holnap pénteken délután- napközben 08/18.-án lesz hölgy vagy pár az esztergomi szaunába, szívesen ismerkednék,178 magas 82 kg 43 éves pasi vagyok, normál testalkatú borotvált, igényes tisztelettudó...
Írj privátban.
Szép napot wink
Holnap pénteken délután- napközben 08/18.-án lesz hölgy vagy pár az esztergomi szaunába, szívesen ismerkednék,178 magas 82 kg 43 éves pasi vagyok, normál testalkatú borotvált, igényes tisztelettudó...
Írj privátban.
Szép napot wink
Sziasztok!
Van aki innen szokott szaunazni a regi Oxygen Fayba (most valami Prestige)?? Tudom az inkabb egy fitness terem, de eleg jonak nez ki a szauna resz.
Van aki innen szokott szaunazni a regi Oxygen Fayba (most valami Prestige)?? Tudom az inkabb egy fitness terem, de eleg jonak nez ki a szauna resz.