Jövő héten ott leszünk.
(Ez egy válasz firga2 üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Sziasztok!
Jövő hét elején pár napra keresek hölgyet aki a Mátra hegyei között kellemes társaságom lenne.
Jövő hét elején pár napra keresek hölgyet aki a Mátra hegyei között kellemes társaságom lenne.
Bük Danubius hotelről van tapasztalata valakinek?
Saliris,hölgy pár ma délután?
Keresem azt a hölgyet aki lemasszírozna...
Wellnesshez utitárs kerestetik!
Siklós valaki most?
Sziasztok!
Jár innét Magyarhertelendre pár aki ismerkedne?
Jár innét Magyarhertelendre pár aki ismerkedne?
Rendben, nem is kell leírnod, akkor ti vagytok a 0,2%, valakinek ebben a csoportban is kell lennie
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 09. 06. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 16:05

Nem írom le mégegyszer de én sem csak "nyék" és hasonló helyektől beszéltem.
A ráckevei pénteki szauna estre hölgy útitársat keresek Budapestről Ráckevére és vissza.
Félénk pár Pest környékén péntek estére szauna élményt keres
Sziasztok! Nekem 14-én jó lenne!
(Ez egy válasz ANGAB üzenetére (2023. 09. 05. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali!
Holnap 12:30 körül valaki Magyarhertelend?
Holnap 12:30 körül valaki Magyarhertelend?
Bppáros nagyon szépen köszönöm a választ, érhető és igazatok van, én is voltam már sok helyen, és mindig van valami, az meg hogy leírtam,kivel beszélgetnék, ismerkednék a szaunába, az csak ismerkedés, sok ember, vagy pár, már a szálláson, randizik tovább...
Értem mi a szauna lényege, de ha nem írom le ezer üzenetet kapok egy rakás pasitól...
Mégegyszer köszönöm a válaszokat, és tényleg bppárosnak van igaza...
Köszi szépen nektek (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 09. 06. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 16:05
Értem mi a szauna lényege, de ha nem írom le ezer üzenetet kapok egy rakás pasitól...
Mégegyszer köszönöm a válaszokat, és tényleg bppárosnak van igaza...
Köszi szépen nektek (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 09. 06. szerda 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 09. 06. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 15:49

Én a rendes fürdőkről beszéltem, Bükfürdő és társai.
Hogy "Nyéken" és hasonló helyeken mi van, az teljesen más.
Nehezen tudnám megmondani, hogy pl. Bükfürdőn hányszor voltam/voltunk, hetero "akciónak" a csíráját nem láttam.
Sőt, a legtöbb pár/pasi kifejezetten félénk, bátortalan, még akkor sem lép, ha kap valamilyen jelzést. Mondjuk ez teljesen érthető, mivel meglepődnek, mert nem "azért" mentek.
Nehezen tudnám megmondani, hogy pl. Bükfürdőn hányszor voltam/voltunk, hetero "akciónak" a csíráját nem láttam.
Sőt, a legtöbb pár/pasi kifejezetten félénk, bátortalan, még akkor sem lép, ha kap valamilyen jelzést. Mondjuk ez teljesen érthető, mivel meglepődnek, mert nem "azért" mentek.
Én a rendes fürdőkről beszéltem, Bükfürdő és társai.
Sőt, a legtöbb pár/pasi kifejezetten félénk, bátortalan, még akkor sem lép, ha kap valamilyen jelzést. Mondjuk ez teljesen érthető, mivel meglepődnek, mert nem "azért" mentek. (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 09. 06. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 14:25
Sőt, a legtöbb pár/pasi kifejezetten félénk, bátortalan, még akkor sem lép, ha kap valamilyen jelzést. Mondjuk ez teljesen érthető, mivel meglepődnek, mert nem "azért" mentek. (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 09. 06. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Valóban sokan keverik,de milyen érdekes,hogy akárhányszor elmentünk nudizni,(szinte akárhová) a legtöbbször volt valami kalandunk is,és nem azért mentünk vagy nem mi kezdeményeztünk. Igenis sok pár jár ilyen helyekre azért,ezt mi tapasztaltuk az évek alatt
Valaki jön velem ma a Magnumba? Idős, macisok előnyben. Szopok, baszható vagyok. De te is szophatsz, smár, tapi is mehet ha szereted. Privit írj! Puszi
Valóban sokan keverik,de milyen érdekes,hogy akárhányszor elmentünk nudizni,(szinte akárhová) a legtöbbször volt valami kalandunk is,és nem azért mentünk vagy nem mi kezdeményeztünk. Igenis sok pár jár ilyen helyekre azért,ezt mi tapasztaltuk az évek alatt
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 09. 06. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 14:08

Ami "totál naturista" a hét minden napján, az pl. Bükfürdő. Ott nem az, hogy "nem gond, ha nincsen textil", hanem nem is lehet.
Az, hogy egy adott hétköznap éppen mennyien lennének, azt ki tudná megmondani...?!
Az sem világos, hogy neked milyen szempont alapján "érdemes látogatni".
De sok emberre egy hétfő délelőtt azért ne számítsál sehol.
És mit jelent a "hölgy vagy pár érdekel"...? Szerintem te is kevered a szaunát a swinger klubbal...
Írtak itt már sokszereplős akcióról Bükfürdőn a kinti medencében, a gond az, hogy az egyik szereplő Münchhausen báró volt...
Max. "nézelődni" tudsz ott, de ahhoz "praktikusabb", ha hétvégén mész. A párok 99,8%-a a naturista wellness miatt jár ilyen helyekre, nem ismerkedni; ha pasit/dugni akarnának, akkor swingerbe/reptérhez/Szépvölgyire/Gloryba mennek.
De sok sikert a 0,2%-hoz
Az, hogy egy adott hétköznap éppen mennyien lennének, azt ki tudná megmondani...?!
És mit jelent a "hölgy vagy pár érdekel"...? Szerintem te is kevered a szaunát a swinger klubbal...
Írtak itt már sokszereplős akcióról Bükfürdőn a kinti medencében, a gond az, hogy az egyik szereplő Münchhausen báró volt...
Max. "nézelődni" tudsz ott, de ahhoz "praktikusabb", ha hétvégén mész. A párok 99,8%-a a naturista wellness miatt jár ilyen helyekre, nem ismerkedni; ha pasit/dugni akarnának, akkor swingerbe/reptérhez/Szépvölgyire/Gloryba mennek.
De sok sikert a 0,2%-hoz

Ami "totál naturista" a hét minden napján, az pl. Bükfürdő. Ott nem az, hogy "nem gond, ha nincsen textil", hanem nem is lehet.
De sok sikert a 0,2%-hoz
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2023. 09. 06. szerda 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 12:13
De sok sikert a 0,2%-hoz

Sziasztok!
Tudtok ajánlani totál naturista szaunát Magyarország területén, amit hétköznap,hét elején is érdemes látogatni?
Hölgy vagy pár érdekel, meg hogy naturista legyen, ahol nem gond ha textil sincs.
Nagyon szépen köszönöm!
Tudtok ajánlani totál naturista szaunát Magyarország területén, amit hétköznap,hét elején is érdemes látogatni?
Hölgy vagy pár érdekel, meg hogy naturista legyen, ahol nem gond ha textil sincs.
Nagyon szépen köszönöm!