Sziasztok!Párral ismerkednék ma ma Demján termál tónál.Napozás,fürdőzés,szaunázás....
Ma pár a Salirisbe társalogni ismerkedni!!?
Ráckevén valaki helyem lenne akár szállásként is
Sziasztok! Mi párként vasárnap este Ráckevére készülünk egy kis kalandozásra. 30-40 év körüli pár társaságát szívesen fogadjuk! A szaunázást nem gyakoroljuk, inkább a medencében töltjük az időt.
Reménytelen, jellemzően párok járnak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 08. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 18:36
Törölt felhasználó (4396782)

Holnap ki tervezi a ballószögi szaunaestet programnak, esetleg ismerkedne is valaki?
Sziasztok, szőrös intimmel rendelkező hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék. Privát üzenetben jelezd, ha szeretnél ismerkedni.
Tamás
Tamás
Holnap ki tervezi a ballószögi szaunaestet programnak, esetleg ismerkedne is valaki?
Budapesten melyik fürdőben csatlakozhatok, ismerkedhetek párokkal? Medence, szauna, bármi
Csinos hölgy ( esetleg csinos hölgytagú pár ) akit érdekelne esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Sziasztok! Van itt közületek valaki, aki tervezi ma a Ráckevei szaunaest látogatását?
Sziasztok. Masszőrt keresünk ma délutánra. Szimpátia esetén bármi lehet a vége

Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Szép napot!
Sziasztok!Pár ma este Egerszalók nosztalgia fürdő?
Kméten ma délutánra is keresek 4-5 közt valakit aki megmaszíroz egy kellemes befejezéssel.
Sziasztok!
Szeptember 30-október 2 között a Greenfieldben tartózkodom Bükfürdőn, akinek van kedve közös wellneshez vagy ismerkedéshez írjon nyugodtan egy privát üzenetet!
Szeptember 30-október 2 között a Greenfieldben tartózkodom Bükfürdőn, akinek van kedve közös wellneshez vagy ismerkedéshez írjon nyugodtan egy privát üzenetet!

Jövő héten ott leszünk.
(Ez egy válasz firga2 üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Írj privátban.
Szép napot!
Írj privátban.
Szép napot!
Sziasztok!
Jövő hét elején pár napra keresek hölgyet aki a Mátra hegyei között kellemes társaságom lenne.
Jövő hét elején pár napra keresek hölgyet aki a Mátra hegyei között kellemes társaságom lenne.
Bük Danubius hotelről van tapasztalata valakinek?
Saliris,hölgy pár ma délután?