Baranya megye környékén párok lányok ki hol lazul esetleg valami ötlet?
Férfi maszőrt keresünk párom részére!
Amennyiben van kedvetek talizhatunk!
(Ez egy válasz samyzsani üzenetére (2023. 09. 11. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Csütörtökön a Hotel Caramellben lesz innét valaki?
Makón a héten valaki?
Kacérkodunk a gondolattal, hogy meglátogatjuk a Magnum Szaunát olyan napon, amikor hetero párok (nő+férfi) is bemehetnek.
Van itt olyan pár, akik már voltak ott párként?
Van itt olyan pár, akik már voltak ott párként?
Ma estére pár Demjénbe?
Sziasztok. Miskolcon keresünk 22edikei hétvégére mivel ott töltjük a hétvégét!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
sziasztok. izmos, 184 cm magas 86kg os barna haju 29 éves srác keres noi partnert wellness elmenyre. hetvegere. )péntek vagy szombatra a Budapesti Aquaworldbe.
Sziasztok
Ma este jön valaki (valakik) Magnumba a nyitott estére?
Ma este jön valaki (valakik) Magnumba a nyitott estére?
Ma délután a Debreceni termál szaunába ki tart velem ?
Yoni masszást keresünk, csak masszásszalont!
Kecskeméten erotikus masszőrt keresek délutánonként 4-6között.
Hétfőn Borgátán esetleg női partner lenne?
Sziasztok, masszőrt keresek férfi részére.
Esztergom szauna hét elején? Hölgy vagy pár?
Írj privátban
Írj privátban
Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Mosonmagyaróvár környékén masszázs nálam, vagy nálad. A legtöbb vágyadat teljesítem.
Ma este pár Demjèn termál tó.Fürdőzés szaunázás szex.
Sziasztok.Párral ismerkednék ma Demjén termál tó,Korona borháznál.magas ,sportos nagy méretű pasi vagyok.