Sziasztok! Olvastam,hogy bükön lesztek okt.27-től. Szívesen csatlakoznek hozzátok. Többit privatban.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 20:53

2023. október 27-tól 30-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Sziasztok!!!Hotel Piroska Bük-ről van valakinek véleménye?Szauna wellnes rész milyen?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok. Kerekdombi naturista rendezvényre keresünk, Tiszaújvárosi vagy környékbeli naturista párt, akik szívesen velünk tartanának november 5-én. Persze másról is lehet szó kellő szimpátia esetén. Privátban egyeztetünk.
Sziasztok. Párt , lányt keresek ma estére.Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép mérető farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Ma estére masszőrt keresünk

Igényes pároknál szívesen masszírozok. Utazni tudok.
Sziasztok!Szombaton pár Egerszalók szaliris Wellness részén aki ismekedne?
Sziasztok!
Szombat este pár Magyarhertelenden a fürdőbe aki ismerkedne?
Szombat este pár Magyarhertelenden a fürdőbe aki ismerkedne?
Masszőrt keresek
Sziasztok!
Szombat este megy pár Demjén vagy Egerszalók éjszakai fürdőzni ?
Szombat este megy pár Demjén vagy Egerszalók éjszakai fürdőzni ?

Sziasztok! Hétvégi kirándulásokhoz keresünk korunkbeli párt. Apartmanos jakuzzizásra gondoltunk beszélgetéssel, bulizgatással, iszogatással. Az este folyamán egymás előtti szexre illetve szimpátia esetén párcserére gondoltunk. Ha ti is vágytok egy kellemes, könnyed hétvégére írjatok!
Valaki megy ma Ráckevére?
Szia!
Én tervezem ma Ráckevét, írtam Neked.
Ha esetleg más is nyitott lenne ismerkedni, az írjon bátran!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 10. 27. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tervezem ma Ráckevét, írtam Neked.
Ha esetleg más is nyitott lenne ismerkedni, az írjon bátran!

Sziasztok! Vasárnap délután Gyopáros fürdőn esetleg pár aki ismerkedne pasival?
szép napot Morahalomban

Esztergomba vagy Komáromba(ott vasárnap) a naturista részen, lenne pár aki ismerkedne párral?
Szegeden, vagy környékén ma valamerre szauna/wellness kaland?
Sziasztok!Ma pár Egerszalókok saliris wellness részlegében aki ismerkedne?
Aquaworld ma valaki?