Sziasztok!
Valaki ma Magyarhertelenden?
Valaki ma Magyarhertelenden?
Szombaton 5 után újra Balatonfűzfő uszoda. Szauna, lazulás, aki csatlakozna srácok, jelezze

Ezt örömmel hallom! Ha van kedved bandázhatsz velünk !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 21. kedd 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 06:51
Törölt felhasználó (4682248)

Igen de szuperül éreztem magam.Sok szép látnivaló volt….
Az kemény
D
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Eger környéki,jan.elejei wellnesshez keresek párt,férfit,akikkel adatlapom szerinti dolgokat megvalósíthatnánk.
Kevesen. Voltam már úgy, hogy 10-en voltak
(Ez egy válasz doriangrey85 üzenetére (2023. 11. 21. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 09:48

Sziasztok! Van tapasztalatotok Ráckevén a keddi nappal kapcsolatban? Ilyenkor mennyien szoktak lenni? Milyen a hangulat? Köszönöm!
Sziasztok!
Szívesen csatlakozom, ismerkedem, a hölgy örömére masszázzsal, simogatással, kedveskedéssel víz alatti huncutkodás, stb.. Ha párként ilyenre vágytok keressetek bizalommal, 30-as, intelligens srác vagyok
(Ez egy válasz Páros3440 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 22:04
Szívesen csatlakozom, ismerkedem, a hölgy örömére masszázzsal, simogatással, kedveskedéssel víz alatti huncutkodás, stb.. Ha párként ilyenre vágytok keressetek bizalommal, 30-as, intelligens srác vagyok

Sziasztok! Szerda este Ráckevén leszünk. Szívesen ismerkednénk és benne lennénk egy kis kalandban.
Szia! Egy cipőben járunk. mi is január elején mennénk valahová kikapcsolódni én viszont csak pasit keresnék páromnak persze a tudta nélkül. Sajnos még nem tudjuk hová érdemes menni ilyen célból de ha valakinek lenne ötlete nagyon megköszönném!
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2023. 11. 21. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 07:22

Adatlapom szerint keresek párt,(masszőr férfit),akikkel ezt megvalósíthatnánk.Jan.elejére,Eger,Demjén körzetében wellness hétköznapokra.
Sziasztok! Van tapasztalatotok Ráckevén a keddi nappal kapcsolatban? Ilyenkor mennyien szoktak lenni? Milyen a hangulat? Köszönöm!
Adatlapom szerint keresek párt,(masszőr férfit),akikkel ezt megvalósíthatnánk.Jan.elejére,Eger,Demjén körzetében wellness hétköznapokra.
Igen de szuperül éreztem magam.Sok szép látnivaló volt….
(Ez egy válasz dallos80 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szerda este Ráckevén leszünk. Szívesen ismerkednénk és benne lennénk egy kis kalandban.
Sziasztok!
Péntek éjszaka Ráckevére jönnek innen
párok? Mi Párommal ottleszünk. Remélem összefutunk más huncut párokkal is!
Péntek éjszaka Ráckevére jönnek innen
párok? Mi Párommal ottleszünk. Remélem összefutunk más huncut párokkal is!
Sziasztok! Egerszalók Salirisben leszünk,november 30-december 3 közt. Párokkal ismerkednénk vagy szívesen töltenénk szabadidőnk,akár a környékről is. 45+ pár vagyunk,normál testalkattal.
Csak a gyógymedence és a jakuzzi volt elviselhetetlenül meleg...
(Ez egy válasz dallos80 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia most voltál elöször?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 15:41
Törölt felhasználó (4682248)

Kerekdomb szuper volt a hétvégén .Megyek máskor is.Jó hangulat kedves emberek ….
December 2-3.án Sárváron ismerkednénk párral stb!!
Kerekdomb szuper volt a hétvégén .Megyek máskor is.Jó hangulat kedves emberek ….
Vagy esetleg ma hétfőn.
(Ez egy válasz Steve F üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Masszőr pasiként keresek társaságot.