Jön valaki Sárvára délután a szauna világba? Pár vagyunk.
Sziasztok.
Ma ki megy este ráckevére?
Ma ki megy este ráckevére?
Sziasztok!
A héten,Sárváron a Spiritben vagyok!
Szívesen ismerkedem a szaunában kalandozáshoz.
Ápolt,igényes jó méretű pasiként-)
A héten,Sárváron a Spiritben vagyok!
Szívesen ismerkedem a szaunában kalandozáshoz.
Ápolt,igényes jó méretű pasiként-)
Szívesen csatlakoznék jó fej párhoz!
Szombaton Ballószögbe megyek. Hölgy aki csatlakozna? El is tudlak vinni, ha gondolod
Péntek este Demjén termáltó fürdőben ismerkednénk szimpatikus párral.
Szombaton egerszalok saliris textilmentes szaunaba leszünk szívesen ismerkednénk
Jövő hét hétfőn este megy pár vagy hölgy a Magnumba az x-plore night-ra? Ez az az este amikor lanyok fiuk is mehetnek

17.-én szerdán megyek a magnumba esetleg idősebb pasi nem túl nagy mérettel megy? találkozhatnánk priviben írhat megbeszélünk mindent
Igaz én nem hölgy/pár vagyok, de tervezek menni holnap
Remélem hasonlóan jó este lesz, mint a tegnapi
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 16:28

Sziasztok
tegnapi Ráckevei fürdőruhamentes est nagyon jò volt!
ki szokott oda járni? Esetleg lenne fiatal hölgy vagy pár akik eljönnènek Pestről? Autozást vállalom oda-vissza

Sziasztok
tegnapi Ráckevei fürdőruhamentes est nagyon jò volt!
ki szokott oda járni? Esetleg lenne fiatal hölgy vagy pár akik eljönnènek Pestről? Autozást vállalom oda-vissza

Ma valaki auqaworldben?Igényes fiú a szaunàban? illetve holnap egész nap?
Szombatra keresek masszázst

Masszázs nálam, vagy nálad? Lazulás némi erotikával, sexel fűszerezve érdekel valakit? Én Mosonmagyarövár környékén vagyok.
tantramasszázst vállalok nálam szentendrén
szivesen maszirozok is akit érdekel hölgyek, csajok
valaki ma maszirozna háznál engem? szentendrén? írj privátban
Péntek estére keresünk masszört Miskolcon...
Sziasztok!
Keresnénk azt a fiatal szemüveges hölgyet, aki tegnap (szerda) este a ráckevei szaunaesten volt, két tőle idősebb úrral. Ha magadra ismersz, várjuk jelentkezésed. Köszönjük. Szép napot mindenkinek!
Keresnénk azt a fiatal szemüveges hölgyet, aki tegnap (szerda) este a ráckevei szaunaesten volt, két tőle idősebb úrral. Ha magadra ismersz, várjuk jelentkezésed. Köszönjük. Szép napot mindenkinek!
Hölggyel, párral szaunáznánk a hét egyik napján
Pontosítsunk pm ben
Pontosítsunk pm ben