Masszőr Miskolcon most? Párhoz?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm

Sziasztok!
Szívesen masszíroznék a jövő héten
Helyem nincs
Szívesen masszíroznék a jövő héten
Helyem nincs
szentendrén van aki megmaszirozna? vagy én is maszirozok tantra, még gyakorlom de várok hölgyeket ha van kedved irj
Ma este párral ismerkednék Demjén termál tó fürdőben.
Ma este Ráckevén szívesen huncutkodnék ápolt, intelligens párral a hölgy örömére! Akár úgy is, hogy csak a férjjel beszéljük meg előre és ott dől el minden szimpátia alapján!
Esztergom-Visegrad között valakik?
Sziasztok.
Vasárnapig Hévízen vagyok. Meglátogatnék a környéken (Hévíz, Keszthely, Zalakaros, stb..) pihenő, diszkrét, ápolt, intelligens párt a hölgy örömére.
Privátban keressetek a fórumot nem gyakran olvasom.
Köszi..
Vasárnapig Hévízen vagyok. Meglátogatnék a környéken (Hévíz, Keszthely, Zalakaros, stb..) pihenő, diszkrét, ápolt, intelligens párt a hölgy örömére.
Privátban keressetek a fórumot nem gyakran olvasom.
Köszi..
Sziasztok! Ma délután megy valaki Bükfürdőre?
Jön valaki Sárvára délután a szauna világba? Pár vagyunk.
Sziasztok.
Ma ki megy este ráckevére?
Ma ki megy este ráckevére?
Sziasztok!
A héten,Sárváron a Spiritben vagyok!
Szívesen ismerkedem a szaunában kalandozáshoz.
Ápolt,igényes jó méretű pasiként-)
A héten,Sárváron a Spiritben vagyok!
Szívesen ismerkedem a szaunában kalandozáshoz.
Ápolt,igényes jó méretű pasiként-)
Szívesen csatlakoznék jó fej párhoz!
Szombaton Ballószögbe megyek. Hölgy aki csatlakozna? El is tudlak vinni, ha gondolod
Péntek este Demjén termáltó fürdőben ismerkednénk szimpatikus párral.
Szombaton egerszalok saliris textilmentes szaunaba leszünk szívesen ismerkednénk
Jövő hét hétfőn este megy pár vagy hölgy a Magnumba az x-plore night-ra? Ez az az este amikor lanyok fiuk is mehetnek

17.-én szerdán megyek a magnumba esetleg idősebb pasi nem túl nagy mérettel megy? találkozhatnánk priviben írhat megbeszélünk mindent
Igaz én nem hölgy/pár vagyok, de tervezek menni holnap
Remélem hasonlóan jó este lesz, mint a tegnapi
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 16:28

Sziasztok
tegnapi Ráckevei fürdőruhamentes est nagyon jò volt!
ki szokott oda járni? Esetleg lenne fiatal hölgy vagy pár akik eljönnènek Pestről? Autozást vállalom oda-vissza

Sziasztok
tegnapi Ráckevei fürdőruhamentes est nagyon jò volt!
ki szokott oda járni? Esetleg lenne fiatal hölgy vagy pár akik eljönnènek Pestről? Autozást vállalom oda-vissza