Hétvégén mennénk egy kicsit lazittani. Szivessen menénkegy szinpi párral.
Magyarhertelenden vagy Sikondán szokott lenni valami ?
Én írtam már erről többször, láthatod a hozzászólásaim között.
"Sok" pár biztos nem lesz, elég kiszámíthatatlan, hogy mennyien. Tudtommal a legtöbb eddig olyan 10-12 körüli volt, de a realitás ennél jóval kevesebb.
A pároddal érdemes menni, maga a helyszín, hangulat, felszereltség szerintem sokkal jobb, mint bármelyik swingerben. Ha senkivel nem ismerkedtek, akkor is jó program. Ha plusz (bi) pasit kerestek, akkor meg tökéletes helyen vagytok.
Ha azért mennétek, hogy más párokkal ismerkedjetek, akkor nagyon esélyes, hogy csalódottak lesztek, arra bármelyik swingerben sokkal jobb az esély.
Ha meg szóló pasiként mennél nő/pár reményében, az meg a szokásos történet, "ha nagyon szerencséd van, akár lehet is valami" kategória.
Ha a pároddal mész le, tuti, hogy jó este lesz, bárhogy alakul. (Ez egy válasz EgyPasi_BP üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 06:44
"Sok" pár biztos nem lesz, elég kiszámíthatatlan, hogy mennyien. Tudtommal a legtöbb eddig olyan 10-12 körüli volt, de a realitás ennél jóval kevesebb.
A pároddal érdemes menni, maga a helyszín, hangulat, felszereltség szerintem sokkal jobb, mint bármelyik swingerben. Ha senkivel nem ismerkedtek, akkor is jó program. Ha plusz (bi) pasit kerestek, akkor meg tökéletes helyen vagytok.
Ha azért mennétek, hogy más párokkal ismerkedjetek, akkor nagyon esélyes, hogy csalódottak lesztek, arra bármelyik swingerben sokkal jobb az esély.
Ha meg szóló pasiként mennél nő/pár reményében, az meg a szokásos történet, "ha nagyon szerencséd van, akár lehet is valami" kategória.
Ha a pároddal mész le, tuti, hogy jó este lesz, bárhogy alakul. (Ez egy válasz EgyPasi_BP üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma este a Magnumba jönnek innek hölgyek vagy párok? Nyitott X-Plore Night lesz este 7-től, bárki mehet. Aki már volt, légyszi írjon privibe (vagy ide), hogy milyen a tapasztalat. Sok pár megy le? Szóló hölgy sztem ritka lehet nagyon, de ki tudja. Én vagy egyedül vagy feleségemmel mennék. Bízom benne lesznek még párok, lányok is, nem csak 100% pasi. Köszi

szia én úgy néz ki hogy megyek
(Ez egy válasz excalibur üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 15:42

Sziasztok
Holap este jön valaki (valakik) Magnumba a nyitott estére?
Debrecenben valaki?
Sziasztok!
Jön ma innen valaki a Lukácsba?
Jön ma innen valaki a Lukácsba?
Sziasztok! Ma este a Magnumba jönnek innek hölgyek vagy párok? Nyitott X-Plore Night lesz este 7-től, bárki mehet. Aki már volt, légyszi írjon privibe (vagy ide), hogy milyen a tapasztalat. Sok pár megy le? Szóló hölgy sztem ritka lehet nagyon, de ki tudja. Én vagy egyedül vagy feleségemmel mennék. Bízom benne lesznek még párok, lányok is, nem csak 100% pasi. Köszi

Sziasztok! Kifejezetten cuckold kedvelő párral ismerkednék!
Igen
(Ez egy válasz excalibur üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 15:42

Sziasztok
Sziasztok
Szerda - csütörtök lesz nyitott, páros innen a csoportból Demjénben a Shiraz hotelben?
43-48 éves vékony pár vagyunk.
43-48 éves vékony pár vagyunk.
Sziasztok! Szerdán este tervezünk egy kis Ráckevei textilmentes fürdőzést. Lesz helyünk is. Igényes, szimpi pasi, vagy pasik társaságának örülnénk. Adatlapunkon leírt paramétereket, kritériumokat legyetek szíves figyelembe venni, mert nem véletlen írtuk ki!
Sziasztok! Holnap délután esetleg valaki, aki masszírozna minket Pécsen? Privátba írj.
A Tamási termálfürdőben havonta egy alkalommal van naturista nap, ahol a belső medencéket és a szaunákat fürdőruha mentesen lehet használni. Ingyenes felöntések vannak, 4000 ft a belépő. A nyitás 16 óra és 22 óráig nyitva van faceuk csoportjuk is van , Naturista Rendezvények A Tamási Fürdőben Januárban 24-én van ez az esemény.
Sziasztok. Széchenyi fürdőben esetleg kukkolható pár van? kabinban?
sziasztok párokhoz szeretnék csatlakozni hetero alapon akár házibarátként is és olyan párokhoz akik szeretnek nudizni textilmentes fürdőkbe meg akik szoktak swingerbe járni Zala Vas megyéből privibe lehet írni
Ma Bükfürdőn pàr?
Pár Zalakaroson esetleg?
Szívesen adok hetero úrnak vagy hölgynek finom intim masszázst.Óriási élvezéssel...Pestmegyei hellyel rendelkező ápolt srác vagyok.Csak komolyak írjanak!Köszönöm!
Sziasztok… ma Esztergom?