Zalaegerszegen masszírozna pasi? Hely van.
Igen én tervezem....
(Ez egy válasz Suzy80 üzenetére (2024. 01. 10. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 10. szerda 12:45

Sziasztok! Szombaton jön valaki naturista szaunaestre az Árpád -fürdőbe?
Sziasztok! Szombaton jön valaki naturista szaunaestre az Árpád -fürdőbe?
Sziasztok! Februárban-márciusban szívesen mennék wellnessre egy intelligens, vidám hölggyel, aki a fürdés mellett szeretne kellemes perceket is átélni.
Sziasztok! Februárban-márciusban szívesen mennékk wellnessre egy intelligens, vidám hölggyel, aki a fürdés mellett szeretne kellemes perceket is átélni. Észak-kelet Magyarország a preferált cél.
Szombaton kerekdombon lesz inenn valaki?
Passzív Budapesti masszőrt keresek
Masszíroznék Dunaújvárosban vagy környékén hölgyet , párt esetleg pasit.
Sziasztok!
Holnap Aquaworldbe kora délután jön valaki esetleg ?
Holnap Aquaworldbe kora délután jön valaki esetleg ?
Esztergom? Mostanság?

Sziasztok! Péntek estére (01.12) keresünk párt, közös naturista wellness látogatásra.
Sziasztok!
30-as, sportos, intelligens srácként keresek nyitotott párt Pest megyei wellnessre, víz alatti huncutkodásra, közös meztelen szaunára, masszázsra, mindent a hölgy örömére!
Privátban írjatok kérlek! Szép napot!
30-as, sportos, intelligens srácként keresek nyitotott párt Pest megyei wellnessre, víz alatti huncutkodásra, közös meztelen szaunára, masszázsra, mindent a hölgy örömére!
Privátban írjatok kérlek! Szép napot!
Ha lehet vele Én is szívesen megismerkednék, egy tünemény volt.
(Ez egy válasz eva75adam74 üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 10:08

Sziasztok!
Keresnénk azt a fiatal szemüveges hölgyet, aki tegnap (szerda) este a ráckevei szaunaesten volt, két tőle idősebb úrral. Ha magadra ismersz, várjuk jelentkezésed. Köszönjük. Szép napot mindenkinek!
Keresnénk azt a fiatal szemüveges hölgyet, aki tegnap (szerda) este a ráckevei szaunaesten volt, két tőle idősebb úrral. Ha magadra ismersz, várjuk jelentkezésed. Köszönjük. Szép napot mindenkinek!
sziasztok szombaton lesznek innen párok a bükfürdöi textilmentes részbe? privibe lehet nyugodtan írni
Sziasztok 2éj 3napra a hotel azurba el vinnék fiatal jó kedvü igényes hölgyet természetesen mindent én állok irjatok rá m privátban adatlapomon meg is tudtok nézni.
sziasztok szombaton lesznek innen párok a bükfürdöi textilmentes részbe?
Hétvégén mennénk egy kicsit lazittani. Szivessen menénkegy szinpi párral.
Magyarhertelenden vagy Sikondán szokott lenni valami ?
Én írtam már erről többször, láthatod a hozzászólásaim között.
"Sok" pár biztos nem lesz, elég kiszámíthatatlan, hogy mennyien. Tudtommal a legtöbb eddig olyan 10-12 körüli volt, de a realitás ennél jóval kevesebb.
A pároddal érdemes menni, maga a helyszín, hangulat, felszereltség szerintem sokkal jobb, mint bármelyik swingerben. Ha senkivel nem ismerkedtek, akkor is jó program. Ha plusz (bi) pasit kerestek, akkor meg tökéletes helyen vagytok.
Ha azért mennétek, hogy más párokkal ismerkedjetek, akkor nagyon esélyes, hogy csalódottak lesztek, arra bármelyik swingerben sokkal jobb az esély.
Ha meg szóló pasiként mennél nő/pár reményében, az meg a szokásos történet, "ha nagyon szerencséd van, akár lehet is valami" kategória.
Ha a pároddal mész le, tuti, hogy jó este lesz, bárhogy alakul. (Ez egy válasz EgyPasi_BP üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 06:44
"Sok" pár biztos nem lesz, elég kiszámíthatatlan, hogy mennyien. Tudtommal a legtöbb eddig olyan 10-12 körüli volt, de a realitás ennél jóval kevesebb.
A pároddal érdemes menni, maga a helyszín, hangulat, felszereltség szerintem sokkal jobb, mint bármelyik swingerben. Ha senkivel nem ismerkedtek, akkor is jó program. Ha plusz (bi) pasit kerestek, akkor meg tökéletes helyen vagytok.
Ha azért mennétek, hogy más párokkal ismerkedjetek, akkor nagyon esélyes, hogy csalódottak lesztek, arra bármelyik swingerben sokkal jobb az esély.
Ha meg szóló pasiként mennél nő/pár reményében, az meg a szokásos történet, "ha nagyon szerencséd van, akár lehet is valami" kategória.
Ha a pároddal mész le, tuti, hogy jó este lesz, bárhogy alakul. (Ez egy válasz EgyPasi_BP üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma este a Magnumba jönnek innek hölgyek vagy párok? Nyitott X-Plore Night lesz este 7-től, bárki mehet. Aki már volt, légyszi írjon privibe (vagy ide), hogy milyen a tapasztalat. Sok pár megy le? Szóló hölgy sztem ritka lehet nagyon, de ki tudja. Én vagy egyedül vagy feleségemmel mennék. Bízom benne lesznek még párok, lányok is, nem csak 100% pasi. Köszi

szia én úgy néz ki hogy megyek
(Ez egy válasz excalibur üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 15:42

Sziasztok
Holap este jön valaki (valakik) Magnumba a nyitott estére?
Holap este jön valaki (valakik) Magnumba a nyitott estére?