Sziasztok . Szombaton Kerekdombi fürdőben valaki innen ?
Szombathelyen maszíroznék pasit párt
Sziasztok! Holnap lesz valaki Magyarhertelenden?
Sziasztok hetvegen Hertelenden hölgyek párok közös szauna?
Sziasztok.
Van tapasztalatok a Mórahalmi textilmentes szaunáról?
Köszi
Van tapasztalatok a Mórahalmi textilmentes szaunáról?
Köszi
Sziasztok! Van valami tapasztalatotok az Aquaword szaunarészlegéről, mióta új rendszer van, és külön natúr és fürdőruhás rész van, nem pedig külön napok? Gondolom felöntések környékén ugyanúgy sok a hangos "szaunaparaszt", de egyébként milyen így a hely hangulata?
Sziasztok! Péntek estére (01.12) keresünk párt, közös naturista wellness látogatásra.
Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!
Magnumba valaki hétfőn?
Magnum valaki ma ?
Bikal kastelyszaloban lesz valaki feb 21 23 kozot ?
Nudista hölggyel, párral chatelnék, ismerkednék. Kezdő vagyok a témában. Ismerkedés után találkozóban is benne vagyok. Szóló pasik, bi és melegek ne! Üzenetet írjatok kérlek!
Sziasztok mi a velemenyetek a Lukacs es a Veli Bej furdokrol valamint a szaunaikrol? Kossz az infot
Sziasztok,
A héten pénteken este ki megy ráckevére?
A héten pénteken este ki megy ráckevére?
Zalaegerszegen masszírozna pasi? Hely van.
Igen én tervezem....
(Ez egy válasz Suzy80 üzenetére (2024. 01. 10. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 10. szerda 12:45

Sziasztok! Szombaton jön valaki naturista szaunaestre az Árpád -fürdőbe?
Sziasztok! Szombaton jön valaki naturista szaunaestre az Árpád -fürdőbe?
Sziasztok! Februárban-márciusban szívesen mennék wellnessre egy intelligens, vidám hölggyel, aki a fürdés mellett szeretne kellemes perceket is átélni.
Sziasztok! Februárban-márciusban szívesen mennékk wellnessre egy intelligens, vidám hölggyel, aki a fürdés mellett szeretne kellemes perceket is átélni. Észak-kelet Magyarország a preferált cél.
Szombaton kerekdombon lesz inenn valaki?