Üdv! Kedves nejem Sárváron szeretne wellnessezni a közeljövőben. Ismer valaki ott nudista wellness részleggel rendelkező szállodát?
Segítek: semmi nincsen...egy sötét, kicsi, kihalt szaunarészleg, 1-2 textilmentes szaunával.
Ha valaki ilyesmit keres, akkor persze tökéletes
Ha valaki ilyesmit keres, akkor persze tökéletes

Jövő hét végén, Vasárnaptól Keddig(28-30) Thermál Hotel Visegrád? Hölgy, pár? Esetleg szép nő,aki velem tartana?
Budapesti passzív masszőrt keresek
Ma délután jönne valaki a Magnumba? Ha van olyan aki már volt és elkiserne örülnék.
Keressük azt a szolnoki párt akivel szombaton délután kártyáztunk a kécskei fürdőben . Nevet direkt nem írunk , pedig bemutatkoztunk , ismerjük egymást . Ha itt vagytok várjuk a megkeresést . . .
Sziasztok.Hétköznap teljesen nyugis.
(Ez egy válasz szendrö üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 06:46

Sziasztok! Párommal voltunk tegnap Hertelenden textilmentesben,szuper hely,sokan voltak,érdekelne,melyik nap vannak kevesebben,köszönöm.
Sziasztok! Ma van valaki Bükfürdőn?
Kedden lesz valaki Bukfurdon?
Sziasztok!
Miskolcon jár valaki szaunázni?
Mikor, hova, milyenek a tapasztalatok?
Miskolcon jár valaki szaunázni?
Mikor, hova, milyenek a tapasztalatok?
Zalaegerszeg és környéken Hölgyet masszíroznék
Sziasztok! Hétvégén mindig sokan vannak,bár a textílmentes részen nem szoktak ennyien lenni,mint az utóbbi pár héten. Azt hallottam hétközben kevesen vannak,de én is csak szombatonként érek rá,akkor szoktam menni.
(Ez egy válasz szendrö üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 06:46

Sziasztok! Párommal voltunk tegnap Hertelenden textilmentesben,szuper hely,sokan voltak,érdekelne,melyik nap vannak kevesebben,köszönöm.
Makón hölgy, pár? Igényes, diszkrét elvált pasi vagyok. Van arcképem és telószámom is...
Hali !Hölgyet vagy párt keresek Tiszakécske termálba!
Van valaki bükfürdőn aki szivesen ismerkedne beszélgetne?
Valaki ma a Debreceni termál szaunába nem csatlakozik?
Ma valaki Győr ? Naturista szauna est
Ma Esztergom szauna velem?