Sziasztok!
Heviz, Keszthely vagy kozvetlen közelében szivesen maszirozok holgyet!
(Nem a lelkes amatőr masszőr kategória vagyok
)
Heviz, Keszthely vagy kozvetlen közelében szivesen maszirozok holgyet!
(Nem a lelkes amatőr masszőr kategória vagyok

Ma-holnap Demjén gyógyfürdőbe mennék párommal. Intelligens, jó megjelenésű korosztálybeli férfi ismeretségét keresném párom részére.
Sziasztok! Komàromi termàlba szombaton szauna kis kikapcsolódás? Hölgyekel pàrokal szívesen találkoznék!
Sziasztok! Pénteken délután lenézek a Szauna69-be, mert aznap allgender nap van. Ha esetleg volna biszex pár, akkor szívesen csatlakozom hozzájuk. Valaki jön még esetleg pénteken?
Ma d.u. Tiszakécske thermálfürdő?
Vasárnaptól keddig Thermal Hotel Visegrád? Pár, hölgy?
Én lehet megyek ma … passzivkent
Sziasztok
Holnap délután jön valaki a Magnumba?
Holnap délután jön valaki a Magnumba?
Január 23-26 ig Esztergomon leszünk Grandhotelben párokkal randiznánk .
Valaki ma maszírozás? Szentendrén hely van
Magnumban van valakinek kedve talizni?
Celldömölkre megy valaki vasárnap?
Szerda d.u. Tiszakécske thermálban pasi?
Sziasztok! Péntek estére (01.26) keresünk párt, naturista wellness látogatásra, Ráckevére.
Esztergomban szombaton masszázst ajánlottál az aquasziget wellnes részlegén beszélgetéskor. Írj rám!
Mai nap Szentendrén masziroznék, gyere el és élvezd az érintéseket
Sziasztok! Intelligens, diszkrét pasi masszázst is kedvelő lányt, hölgyet keres. Privátot kérnék. Köszönöm!
Kehidan ma vki?
Attól függ mit szeretnétek. Szaunázni szinte bármelyik napon. Hétvégén sokan vannak, hétköznap, mint pl. ma jóval kevesebben. Az Oriental Spa (aquaworld mellett, de egy épület) sokkal nyugisabb. Ha mast szeretnétek akkor csakis a spa.
(Ez egy válasz Tamaskaa üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 12:13

Melyik napot ajánlanátok az Aquaworld szaunában egy pár számára leginkább?
Melyik napot ajánlanátok az Aquaworld szaunában egy pár számára leginkább?