Jelen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 25. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 25. csütörtök 17:37

Törölt felhasználó (4672119)

Masszőrt keresnénk férfit vagy nőt! Normál masszázsra vagy csere masszázsra.Balaton Dél part.
Ha lehet privátban jelezd.
Masszőrt keresnénk férfit vagy nőt! Normál masszázsra vagy csere masszázsra.Balaton Dél part.
Szia. Helyileg merre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 07:36
Törölt felhasználó (4703119)

Tantramasszázs gyakorlásához keresek partnert, ha érdekel írj
Sziasztok! Írtam!
(Ez egy válasz swingweparos üzenetére (2024. 01. 25. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 25. csütörtök 12:57

Zalakaroson leszünk jn26-28 közt, ismerkednénk ott vagy a közelben párral, nővel esetleg férfival. A szimpária dönt, a többi alakul.

Vasárnaptól keddig CE Plaza Siófokon
Párok??
Párok??
Kérhetek privibe valaszt?
(Ez egy válasz swingweparos üzenetére (2024. 01. 25. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 25. csütörtök 12:57

Zalakaroson leszünk jn26-28 közt, ismerkednénk ott vagy a közelben párral, nővel esetleg férfival. A szimpária dönt, a többi alakul.

Sziasztok! Volt már innen valaki a Kerekdombi fürdőben textilmentes napon? Mik a tapasztalatotok? Milyen a társaság? Korosztály?

Holnapra, péntek estére Sopronba keresünk szauna partnert, olyan jól méretezett és sportos fiatalembert, akivel ha jól alakul az ismerkedés, akkor utána 3asban folytathatjuk. Párom imádja, ha valaki könnyen és gyorsan merevedik tőle…
Olyan urakat várunk, akik nem csak fantáziálnak róla, hanem el is tudnak jönni. Jelentkezéseket privátba várjuk!
Olyan urakat várunk, akik nem csak fantáziálnak róla, hanem el is tudnak jönni. Jelentkezéseket privátba várjuk!
Kedves párt massziroznék!
Holnap a Palán ismerkednék párral...
27-én, szombaton valaki (pár vagy Hölgy) ismerkedne egy jófej masszőr pasival a debreceni Termál szaunájában?Én ott leszek, a felöntéseken is
Sziasztok! Az ország keleti feléből keresek egy vidám hölgyet, aki szereti a wellnesst és az erotikát.
Sziasztok! Milyen a rackevei wellness? Vannak jo elmenyeitek? Koszonom a valaszotok.
Sziasztok! Péntek estére (01.26) keresünk párt, naturista wellness látogatásra, Ráckevére.
Masziroznék Szentendrén, még soha nem csináltam írj ha érdekel
Holnap 13 óra után lesznek hölgyek, párok az Aquaworld Oriental Spa-ban a szauna részen? Egy kis huncutság?
Írjon, aki megy holnap.

Valakinek nincs kedve megmasszirozni?ha esetleg prosztata masszazsban jártas annak Nagyon örülnek! szeretném kipróbálni nagyon.! Hely kellene!
26-27.-én Fenyőharaszton a kastély szállóban leszünk esetleg lesz aki ott olyan akivel tudunk ismerkedni?
Sziasztok!
Heviz, Keszthely vagy kozvetlen közelében szivesen maszirozok holgyet!
(Nem a lelkes amatőr masszőr kategória vagyok
)
Heviz, Keszthely vagy kozvetlen közelében szivesen maszirozok holgyet!
(Nem a lelkes amatőr masszőr kategória vagyok