Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék sárváron vagy bükfürdőn.

LEÁNYFALU ÉJSZAKAI FÜRDÉS
Szívesen ismerkednénk, beszélgetnénk ma este a leányfalui fürdő termál medencéjében egy nem dohányzó párral abban a reményben, hogy az éjszaka párcserés szexszel folytatódik a közeli otthonunkban.
Szívesen ismerkednénk, beszélgetnénk ma este a leányfalui fürdő termál medencéjében egy nem dohányzó párral abban a reményben, hogy az éjszaka párcserés szexszel folytatódik a közeli otthonunkban.
Az esztergomi szaunában jövő héten szívesen ismerkednénk....
50-es pár vagyunk, egy korunkbeli, sportos, enyhén bi pasit szeretnénk!
Ma ki csatlakozik az Egerszalóki Saliris szaunába?
Sziasztok! Ma délután Tiszakécskei szaunavilágban leszek a haverral, szívesen ismerked, csajjal, párral.
Sziasztok! Ma délután valaki,valakik sárvári szaunában?
Sziasztok. Ma délután este párral ismerkednénk Egerben vagy a környékén valamelyik fürdőben. Még nem döntöttek el melyikben megyünk. Mi egy valós hpár vagyunk.

Sziasztok
Vasárnap 02.04 Ráckevén szívesen ismerkednénk, szaunáznánk párral. Szóló pasit köszönjük de nem keresünk.
Vasárnap 02.04 Ráckevén szívesen ismerkednénk, szaunáznánk párral. Szóló pasit köszönjük de nem keresünk.
Sziasztok
Szia. Holnap Sárvár szauna?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 02. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 11:49
Törölt felhasználó (4731263)

Sziasztok.
Nem sok reményt fűzök,de keresek ma estére elfoglatsàgot pàrral. Akár szauna is érdekel,Sárváron vagy Bükfürdőn.
Nem sok reményt fűzök,de keresek ma estére elfoglatsàgot pàrral. Akár szauna is érdekel,Sárváron vagy Bükfürdőn.
Sziasztok!
Hétfőn és kedden ( február 05-06-án) Kehidakustány szaunában leszek, 178 magas vagyok 82 kg, igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok, 43 éves, hölgyet vagy párt keresek közös kellemes időtöltésre…
Hotelban lesz nálam hely is kikapcsolódni, lazulni…
Írj privatban ha érdekel…
Hétfőn és kedden ( február 05-06-án) Kehidakustány szaunában leszek, 178 magas vagyok 82 kg, igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok, 43 éves, hölgyet vagy párt keresek közös kellemes időtöltésre…
Hotelban lesz nálam hely is kikapcsolódni, lazulni…
Írj privatban ha érdekel…
Találkozhatunk!
(Ez egy válasz roadside üzenetére (2024. 02. 02. péntek 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 13:01

Szombaton a Cascade éjszakai fürdőjének (Demjén) melegvizes medencéjében fogunk puhulni, így keresünk egy az adatlapunkon szereplő paraméterekkel rendelkező játszótársat.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma estére (02.2) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Sziasztok.Ma este pár aki ismerkedne Demjén termál tónál sportos testalkatú nagy méretű pasival
Az esztergomi szaunában jövő héten szívesen ismerkednénk....
Szombaton a Cascade éjszakai fürdőjének (Demjén) melegvizes medencéjében fogunk puhulni, így keresünk egy az adatlapunkon szereplő paraméterekkel rendelkező játszótársat.
Sziasztok.
Mai nap wellnesst tervezek valamerre a Dunántúl... Gőz, szauna?
Hölgy vagy pár aki talizna velem, azt írjon privátban. Köszönöm.
Hölgy vagy pár aki talizna velem, azt írjon privátban. Köszönöm.
Holnap azaz szombaton délután ,Sárvár szauna, fürdő?
Hölgyek valaki ma sárvár vagy bükfürdő? Fiatal, sportos srác keres társaságot