Holnap Ráckevén párok?
Most masszőr Budapesten?
Péntek este Ráckevére csatlakoznék igényes, ápolt párhoz. Én sportos, intelligens pasi vagyok. ÍRJATOK
Orientalban ma ?
Én itt vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 20. kedd 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 05:40
Törölt felhasználó (4672119)

Ma lellèn valaki?
Sziasztok! Kedves, igényes, diszkrét párt meghívnék wellnessezni, kortól függetlenül. Természetesen a költségeket én állom, a vendégeim lennétek. Lazulnánk, szórakoznánk, iszogatnánk, este meg amihez csak van kedvünk.... Ha szeretnétek kicsit lazulni, kikapcsolódni egy igényes, diszkrét pasival hármasban, akkor keressetek privátban!
Sziasztok irtam.
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2024. 02. 20. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 08:57

Sziasztok!
Hamarosan megyünk az esztergomi Aquasziget szaunavilágába, nagy farkú sportos pasi elkísérhetne minket. Kérlek privát üzenetben keress minket!
Hamarosan megyünk az esztergomi Aquasziget szaunavilágába, nagy farkú sportos pasi elkísérhetne minket. Kérlek privát üzenetben keress minket!
Sziasztok!
Ma Budapesten, vagy környékén valaki fürdős-wellness, szaunás kalandra?

Sziasztok.
Ma Lellén vagyok,csak sajnos nem férek bele a keresési feltételekbe. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 20. kedd 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 05:40
Ma Lellén vagyok,csak sajnos nem férek bele a keresési feltételekbe. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 20. kedd 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4672119)

Ma lellèn valaki?
Ma lellèn valaki?
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Akinek van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Akinek van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Szerdán Tamási fürdőbe naturalista napra tervez valaki menni?
Sziasztok! Esztergom Aquasziget nagyon jó én itt vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 19. hétfő 18:03
Törölt felhasználó (4733707)

Sziasztok nem tudjuk . Esetleg tudnatok ajanlani?
Sziasztok nem tudjuk . Esetleg tudnatok ajanlani?
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Hol gondolnád a fürdőzést? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 19. hétfő 07:51
Hol gondolnád a fürdőzést? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4733707)

Sziasztok mai nap valkik pest megyében egy furdozes?
Sziasztok! Van esetleg most hölgy vagy pár esztergomi Aqua sziget naturista részen aki pasival ismerkednek? Én tetovált sportos rövid őszes hajú pasi vagyok
Esetleg holnap pár, vagy hölgy Gyulán? Akár a Gyulai fürdőben? Egésznap ráérek. Kis fürdőzés, vagy ebéd, vagy bármi más. Privátban keressetek!
Sziasztok! Van itt esetleg olyan pár aki a péntek estét valahol egy wellnessben, vagy szállodában tölti, és izgalmasnak találnák ha egy igényes, diszkrét pasi titokban meglátogatná őket? Ha igen, akkor írjatok privátban! Az országból bárhonnan írhattok, tudok utazni, és minden kívánságot teljesítek!
Sziasztok. Holnap nem jön valaki a sárvári szaunába? Pár vagyunk!