Sziasztok, szombaton a kerekdombi szauna napon párral összefutnánk, jön innen valaki?
Sziasztok kinek mi a véleménye, magyarhertelend ??
Sziasztok!Mi lehet megyünk!
(Ez egy válasz swinpár1 üzenetére (2024. 02. 21. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Hölgyet masszíroznék!
Hello
Ma este Bábolnai termálban, szaunázáshoz csatlakozna hozzám nő vagy pár. Minden megbeszélhető privátban. Üdv T.
Ma este Bábolnai termálban, szaunázáshoz csatlakozna hozzám nő vagy pár. Minden megbeszélhető privátban. Üdv T.
Sziasztok! Holnap, azaz péntek késő este, éjszaka örömmel meglátogatnék igényes, diszkrét párt otthonában, vagy szállodában. Kor mellékes. Minden izgalmas játékban a partneretek lennék. Privátban keressetek!
Pénteken és szombaton Demjén hotel cascade ban leszünk , izgalmas párokkal szivesen ismerkedünk.
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! Leginkább az esztergomi aquaszigetbe járunk szaunázni! (csak ha van fent rólad is kép)
Lesz ma valaki Kehidán?
Hello. Hölgy részére keresek masszőrt. Este 22 óra utáni tudnánk fogadni Miskolcon.
Elérhetőséget privatvan kérnék.
Elérhetőséget privatvan kérnék.
Sziasztok Pesterzsébeti gyógyfürdőbe megyunk dél körül párommal.
Szivesen ismerkednénk hölgyel, párral.
Szivesen ismerkednénk hölgyel, párral.
Sziasztok!
Párral ismerkednénk szaunás programokon
Párral ismerkednénk szaunás programokon
Sziasztok.Mai nap délután tehát szerdán Esztergom Aquasziget naturista wellness részén volt egypár akikkel beszélgettem S Orosháziak . A hölgy gyönyörű nagyon szívesen megismertelek volna jobban titeket S ha megvan a kémia akkor együtt kényeztetni a hölgyet. Én esztergomi vagyok S remélem még itt vagytok S ráismertek magatokra persze csak ha van érdeklődés felém
Köszönöm
Köszönöm
Békásmegyer környékén mobil masszőrt keresünk.
Sziasztok! Most Ráckevén hölgy vagy pár?
Vasárnap valaki Ballószögre?
Ma estére vagy holnapra keresnénk egy heteró srácot bükkfürdőre.....
Kulturált igényes 30 év alatti masszírozó pasit keresünk.prvatba írj!
Sziasztok! Hétvégén tervez pár menni Kerekdombra?
Üdv Erotikus masszázst keresek
Pasi vagyok