Nemsokára szezon... általában Délegyre, Berénybe, Dunakanyarba járunk nudizni! 50-es szentendrei párként párt, vagy enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép) Esztergomi szaunában is szívesen ismerkednénk!
Sziasztok! Szokott innen valaki Bábolnára a thermál fürdőbe járni? Mi nem rég fedeztük fel, nagyon kellemes, családias méretű fürdő, ma délelőtt is készülünk.

Igen van. Nagyon szuper. Ha többre vagytok kíváncsiak, írjatok privin.
(Ez egy válasz bisexpár69 üzenetére (2024. 02. 27. kedd 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 27. kedd 15:50

Sziasztok. A Szentesi naturista napokról van valakinek tapasztalata. Elég messziről mennénk, érdemes elindulnunk.
Fonyód sex mentes masszázs?Van valaki?
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kellemes időtöltésre Szegedről. Okleveles masszőr vagyok masszázsra, illetve intim erotikus masszázsra is
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kellemes időtöltésre Szegedről. Okleveles masszőr vagyok masszázsra, illetve intim erotikus masszázsra is

Szombaton lesz valaki Ballószögön? Szívesen ismerkednék egy kedves párral

Sziasztok! Teszek egy probat, hatha! Szombaton (02.24) delutan 3-6 kozott beszelgettunk (en a kolleganommel voltam) az Oriental aroma szaunaban egy holggyel irodai sztorikrol, rossz kollegakrol, graipfruit illatrol. PI feljesztesben erdekelt ha jol elmlekszem! Ha itt van esetleg nagyon szivesen beszelgetnek vele!
Sziasztok. A Szentesi naturista napokról van valakinek tapasztalata. Elég messziről mennénk, érdemes elindulnunk.
Sziasztok! Teszek egy probat, hatha
Sziasztok, hétvégén Hajdúszoboszlón a silverben leszünk,pàrok, pasik?
Erotikus masszázs Mosonmagyaróvár környékén. Pároknak, pasiknak.
04.14-16. kozott Keszthely sirius hotelben leszünk. Valakik?
Ma este jön valaki a sárvári szaunába?
Sziasztok
Írtam privátban…
Moto (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 26. hétfő 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 26. hétfő 06:27
Írtam privátban…

Moto (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 26. hétfő 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4709683)

Sziasztok!
Holnap (kedd 27. -én) Sárvári wellneszben leszünk. Vaki(ki) innen lesz?
Nemsokára szezon... általában Délegyre, Berénybe, Dunakanyarba járunk nudizni! 50-es szentendrei párként párt, vagy enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép) Esztergomi szaunában is szívesen ismerkednénk!
Sziasztok!
Szerda este Ráckevére igényes, ápolt hölgy vagy pár társaságot keresek. Én intelligens, sportos, ápolt, rendezett pasi vagyok. Nem kell vinnetek, de velem jöhettek. Írjatok
Sziasztok!Az Aquasziget naturista szauna wellness részlege nagyon jó sokat járok oda. Ha van kedvetek 49 éves többesben tapasztalt sportos pasihoz szívesen ismerkedtem veletek ha gondoljátok adok elérhetőségét beszéljünk
Jani (Ez egy válasz par2626 üzenetére (2024. 02. 25. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 25. vasárnap 09:11
Jani (Ez egy válasz par2626 üzenetére (2024. 02. 25. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Járt már valaki az esztergomi grand hotelbe?
Egy hétvégét szeretnénk ott eltölteni. Szaunákra,wellness lehetőségekre vagyunk kíváncsiak
Köszönjük.
Járt már valaki az esztergomi grand hotelbe?
Egy hétvégét szeretnénk ott eltölteni. Szaunákra,wellness lehetőségekre vagyunk kíváncsiak
Köszönjük.
Sziasztok! Hétfőn, és kedden Gyulán pihenünk. Szimpatikus, kedves pasi aki szeret masszírozni meglátogathatna minket. Szeretjük az izgalmas kalandokat.
Ez igaz! Nem olyan mint régen, de vannak bent is medencék
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2024. 02. 25. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 25. vasárnap 16:57

Sziasztok, úgy tudom moziműsor miatt nem lehet a kinti medencék egyikét sem használni! Mi ezért nem megyünk!