Sziasztok!
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Sziasztok!
Még mindig keresnénk a március 11.-el kezdődő hét valamelyik napjára, egy sportos, (de legalább ne pocakos) masszírozást tanult pasit, hölgytagunk részére, ahol a masszírozás intim masszázsba menne át. Hogy mi lesz a vége, akár szexbe torkollik csak rajtad múlik, mennyire húzod fel, hölgytagunkat.
Még mindig keresnénk a március 11.-el kezdődő hét valamelyik napjára, egy sportos, (de legalább ne pocakos) masszírozást tanult pasit, hölgytagunk részére, ahol a masszírozás intim masszázsba menne át. Hogy mi lesz a vége, akár szexbe torkollik csak rajtad múlik, mennyire húzod fel, hölgytagunkat.
Péntek, szombat, vasárnap megy közületek valaki Bükfürdőre?
Ma esetleg van valaki a thv-ban? Meglepném az asszonyt
Sziasztok!Szombaton swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Várjuk párok,lányok jelentkezését.Érdeklődni privátban.
Szauna,jakuzzi,andrás kereszt,tantra fotel,szexhinta és minden ami egy jó bulihoz kell.
Szauna,jakuzzi,andrás kereszt,tantra fotel,szexhinta és minden ami egy jó bulihoz kell.

Sziasztok! Én tervezek menni 17:00-tól
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2024. 02. 28. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 22:33

Sziasztok!
Holnap megyünk az esztergomi Aquasziget szaunavilágába, nagy farkú sportos pasi elkísérhetne minket. Kérlek privát üzenetben keress minket!
Holnap megyünk az esztergomi Aquasziget szaunavilágába, nagy farkú sportos pasi elkísérhetne minket. Kérlek privát üzenetben keress minket!
A hétvégén Budapesten csatlakoznék párokhoz szaunázni, ismerkedni! Illetve milyen naturista szauna világ van az Aqva World-ön kívül?
Nemsokára szezon... általában Délegyre, Berénybe, Dunakanyarba járunk nudizni! 50-es szentendrei párként párt, vagy enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép) Esztergomi szaunában is szívesen ismerkednénk!
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok.
Sziasztok!
Sziasztok!
Csütörtöktől Vasárnapig Gyulán az Erkelben leszünk, Bi párokkal barátkoznánk! Nejem 64 éves 158/62 kg.
Csütörtöktől Vasárnapig Gyulán az Erkelben leszünk, Bi párokkal barátkoznánk! Nejem 64 éves 158/62 kg.
Minden naturista.
(Ez egy válasz couplelove üzenetére (2024. 02. 28. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 18:04

Sziasztok! A 3 hetente megrendezésre kerülő ballószögi naturista szauna esten a medencék is fürdőruhamentesen használhatóak vagy csak a szauna részleg?
Sziasztok! A 3 hetente megrendezésre kerülő ballószögi naturista szauna esten a medencék is fürdőruhamentesen használhatóak vagy csak a szauna részleg?
Sziasztok.
Hölgy illetve pár társaságát keresem közös wellness es szauna programokra.
Privátba várom az ismerkedni vágyókat.
Hölgy illetve pár társaságát keresem közös wellness es szauna programokra.
Privátba várom az ismerkedni vágyókat.
Szia
Gyakran járok.
Pici, de hangulatos.
3 medence egymás mellett, szabadtér. (Termál)
Bent pihenő rész, 2 szauna mindíg üzemel, van gőz, aroma kabin, egy infra kabin.
Személyzet kedves. Étterem,nem rossz szerintem.
Textilmentesen egy szaunát lehet használni, zuhanyt, dézsát is úgy szoktuk.
Jó kikapcsolódást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 28. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 14:23
Gyakran járok.
Pici, de hangulatos.
3 medence egymás mellett, szabadtér. (Termál)
Bent pihenő rész, 2 szauna mindíg üzemel, van gőz, aroma kabin, egy infra kabin.
Személyzet kedves. Étterem,nem rossz szerintem.
Textilmentesen egy szaunát lehet használni, zuhanyt, dézsát is úgy szoktuk.
Jó kikapcsolódást.

Törölt felhasználó (4732417)

Sziasztok. Mit lehet tudni Bàboknárol én ma este mennék
Sziasztok, hétvégén a hajdúszoboszlói silverben valaki?mi hpàr vk
Sziasztok! A 3 hetente megrendezésre kerülő ballószögi naturista szauna esttel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Aki részt vett már rajta, szeretném kérni, hogy írjon privátban.
Sziasztok. Mit lehet tudni Bàboknárol én ma este mennék
(Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2024. 02. 28. szerda 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 06:53

Sziasztok! Szokott innen valaki Bábolnára a thermál fürdőbe járni? Mi nem rég fedeztük fel, nagyon kellemes, családias méretű fürdő, ma délelőtt is készülünk.

Sziasztok!
Március 1-én Ráckevén valaki?Szívesen ismerkednénk,pasival ,vagy párral.
Március 1-én Ráckevén valaki?Szívesen ismerkednénk,pasival ,vagy párral.
Írtam üzenetet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 26. hétfő 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 26. hétfő 06:27
Törölt felhasználó (4709683)

Sziasztok!
Holnap (kedd 27. -én) Sárvári wellneszben leszünk. Vaki(ki) innen lesz?
Holnap (kedd 27. -én) Sárvári wellneszben leszünk. Vaki(ki) innen lesz?