Mi is megyunk!
Mirol ismerhetunk fel Titeket? (Ez egy válasz Debreceniheterofittpár üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 22. csütörtök 12:05
Mirol ismerhetunk fel Titeket? (Ez egy válasz Debreceniheterofittpár üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Pénteken és szombaton Demjén hotel cascade ban leszünk , izgalmas párokkal szivesen ismerkedünk.
Sziasztok. Csak Bi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 01. péntek 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 17:40
Törölt felhasználó (4723276)

Holnap az esztergomi fürdőben ismerkednénk bi pasival.
Lesz valaki Keszthely Sirius hotelben 04.14-16 ig?
Bi pasival ma ki szaunázna?
Holnap az esztergomi fürdőben ismerkednénk bi pasival.
Szia ma hölgy vagy pár Esztergom Aquasziget wellnesbe aki ismerkednek?
Cascade. Termálfürdő
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 03. 01. péntek 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyikben?
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2024. 03. 01. péntek 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Demjéni fürdőben lesz valaki ma este?
Hello
Egyik este Bábolnai termálhoz csatlakozna pár, hölgy?
Szombaton naturista est.
Egyik este Bábolnai termálhoz csatlakozna pár, hölgy?
Szombaton naturista est.
sziasztok! nyiregyhaza-újfehértó környékéről lány-nő esetleg pár,ma estére,vagy holnap estére?
Màrcius 9.-én megyünk pàrommal sàrvàri zenés fürdőzésre..szaunàzunk is.Esetleg fiatal helyes pasi aki kezdeményezne pàromnàl.. esetleg pàr?
Màrcius 9.-én megyünk pàrommal sàrvàri zenés fürdőzésre..szaunàzunk is.Esetleg fiatal helyes pasi aki kezdeményezne pàromnàl.. esetleg pàr?
Sziasztok!
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Sziasztok!
Még mindig keresnénk a március 11.-el kezdődő hét valamelyik napjára, egy sportos, (de legalább ne pocakos) masszírozást tanult pasit, hölgytagunk részére, ahol a masszírozás intim masszázsba menne át. Hogy mi lesz a vége, akár szexbe torkollik csak rajtad múlik, mennyire húzod fel, hölgytagunkat.
Még mindig keresnénk a március 11.-el kezdődő hét valamelyik napjára, egy sportos, (de legalább ne pocakos) masszírozást tanult pasit, hölgytagunk részére, ahol a masszírozás intim masszázsba menne át. Hogy mi lesz a vége, akár szexbe torkollik csak rajtad múlik, mennyire húzod fel, hölgytagunkat.
Péntek, szombat, vasárnap megy közületek valaki Bükfürdőre?
Ma esetleg van valaki a thv-ban? Meglepném az asszonyt
Sziasztok!Szombaton swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Várjuk párok,lányok jelentkezését.Érdeklődni privátban.
Szauna,jakuzzi,andrás kereszt,tantra fotel,szexhinta és minden ami egy jó bulihoz kell.
Szauna,jakuzzi,andrás kereszt,tantra fotel,szexhinta és minden ami egy jó bulihoz kell.

Sziasztok! Én tervezek menni 17:00-tól
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2024. 02. 28. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 22:33

Sziasztok!
Holnap megyünk az esztergomi Aquasziget szaunavilágába, nagy farkú sportos pasi elkísérhetne minket. Kérlek privát üzenetben keress minket!
Holnap megyünk az esztergomi Aquasziget szaunavilágába, nagy farkú sportos pasi elkísérhetne minket. Kérlek privát üzenetben keress minket!
A hétvégén Budapesten csatlakoznék párokhoz szaunázni, ismerkedni! Illetve milyen naturista szauna világ van az Aqva World-ön kívül?