Az ilyen helyek nem a játszadozásról szólnak. Ha meglát valaki abból komoly problémád lehet.
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 14:09

Sziasztok! Kinek milyen tapasztalata van a vasárnap esti ráckevei programokkal? Van mód némi játszadozársa? Vagy annál szolídabb a hely? Esetleg van vagy szokott lenni masszőr? Köszi a válaszokat!
Sziasztok! Kinek milyen tapasztalata van a vasárnap esti ráckevei programokkal? Van mód némi játszadozársa? Vagy annál szolídabb a hely? Esetleg van vagy szokott lenni masszőr? Köszi a válaszokat!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.03.án) !egész nap illetve este is megfelel.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Hölgy vagy pár lesz ma az aquasziget esztergomban?
Pasiként csatlakoznék
Írj privátban...
Pasiként csatlakoznék
Írj privátban...
Sziasztok!
lesz ma valaki közületek Bükfürdőn?
lesz ma valaki közületek Bükfürdőn?
Sziasztok szép napot. Ráckevei szauna után szokott valaki ott aludni? A kinti medence használható éjszakai romantikus fürdőzésre?
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kellemes időtöltésre Szegedről. Okleveles masszőr vagyok masszázsra, illetve intim erotikus masszázsra is
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kellemes időtöltésre Szegedről. Okleveles masszőr vagyok masszázsra, illetve intim erotikus masszázsra is
Én nem csak tervezem!! Tuti megyek
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 03. 02. szombat 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Yoni masszázst vállalok pároknak hölgyeknek!
Keressetek bizalommal!
Keressetek bizalommal!
Ma, szombat este 19 körül az Aquaworld Oriental Spa naturista részlegén leszünk.
(szóló pasit nem keresünk)

(szóló pasit nem keresünk)
Sziasztok! Esztergomban az Aquaszigetben keresnénk partnert.
Tervezzük...
(Ez egy válasz Lazy1975 üzenetére (2024. 03. 02. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Ma este tervezi valaki Ballószögi szauna estet?
Sziasztok! Feleség kényeztetésére ma este lakásunkban vendégül látnánk egy valóban masszírozni tudó, erős kezű, férfias, jó kiállású, határozott, domináns pasit! Helyünk Budapest III. kerületben van!
Sziasztok! lesz valaki innen ma este Sárváron a szauna esten?
sziasztok ma este jön valaki ballószügre szaunaestre ?
Vasárnap megyek az Egerszalóki Saliris szaunába nem csatlakozik valaki?
Sziasztok Ma este megyek szaunázni Ballószögre! Ceglédröl indulok ha van kedved jönni, szívesen elviszlek.!
Mármint nem fiatal korú javítom a hozzá szólásom , hanem fiatalabb éveimben járok de nyugalom elmúltam már jóval 18
(Ez egy válasz printus12 üzenetére (2024. 03. 02. szombat 01:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 02. szombat 01:56

Sziasztok párokkal akár pasikkal elmennék egy wellnessre , ha szexualítás nélkül nekem az is megfelel csak érezzük jól magunkat
írj rám én egy nagyon kedves normális srác vagyok
Szabolcs Borsod megyében lehetne róla szó esetleg csak egy délután vagy egy két napba is benne lennék
írj rám kérdezz beszéljük meg szép napot mindenkinek!

Szabolcs Borsod megyében lehetne róla szó esetleg csak egy délután vagy egy két napba is benne lennék

Sziasztok párokkal akár pasikkal elmennék egy wellnessre , ha szexualítás nélkül nekem az is megfelel csak érezzük jól magunkat
írj rám én egy nagyon kedves normális srác vagyok
írj rám kérdezz beszéljük meg szép napot mindenkinek!