Sziasztok! Hétvégén (márc 8-9-10) sümegen ismerkednénk. A&Z
Nemsokára szezon... általában Délegyre, Berénybe, Dunakanyarba járunk nudizni! 50-es szentendrei párként párt, vagy enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép) Esztergomi szaunában is szívesen ismerkednénk!
A kinti medencét most is lehet használni fürdőruha nélkül, ha nincs filmvetítés. Csak oda kell figyelni, hogy ne legyen feltűnő a dolog, amikor a fürdésnél, beszélgetésnél több is történik. Szexeltem én már a Saliris medencéjében meg a Cascadban is. Ha nem feltűnően csinálod, akkor bárhol lehet. Ráckevén meg a meztelen emberek megszokottak azon a három napon.
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 14:18

Igen tudom hogy nem swinger helyről van szó. De max egy kis ismerkedés és simogatás bele férhet és meg is törtènik gondolom
Zárás után a szállóvendégek sem használhatják a medencéket. Biztonsági őr járőrözik.
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 11:01

Sziasztok szép napot. Ráckevei szauna után szokott valaki ott aludni? A kinti medence használható éjszakai romantikus fürdőzésre?
Arra teljesen megfelel.
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 14:18

Igen tudom hogy nem swinger helyről van szó. De max egy kis ismerkedés és simogatás bele férhet és meg is törtènik gondolom
Valaki most adna egy maszirozást Sze tendrén?
Pedig elég jó kis élményeket lehetett szerezni a pénteki napokon,csak páran annyira gátlástalanul csinálták, hogy megszüntették a szabadtéri medence fürdőruhamentes használatát. Külön tetszett, hogy a buzik nem voltak jelen, vagy csak nem feltűnően.
(Ez egy válasz Kacur üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 14:15

Az ilyen helyek nem a játszadozásról szólnak. Ha meglát valaki abból komoly problémád lehet.
Sziasztok!
Lesz ma pár a ráckevei aqualandban, aki ismerkedne?
Lesz ma pár a ráckevei aqualandban, aki ismerkedne?

Sziasztok! Tegnap este másodszor voltunk Bábolnán a naturista esten. Nagyon szuper fürdő, kelleme hőfokú medencékkel. Most sem voltunk sokan, de ez nem is baj. Biztosan megyünk máskor is.
(Ez egy válasz Kacur üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 14:15

Az ilyen helyek nem a játszadozásról szólnak. Ha meglát valaki abból komoly problémád lehet.
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 14:09

Sziasztok! Kinek milyen tapasztalata van a vasárnap esti ráckevei programokkal? Van mód némi játszadozársa? Vagy annál szolídabb a hely? Esetleg van vagy szokott lenni masszőr? Köszi a válaszokat!
Sziasztok! Kinek milyen tapasztalata van a vasárnap esti ráckevei programokkal? Van mód némi játszadozársa? Vagy annál szolídabb a hely? Esetleg van vagy szokott lenni masszőr? Köszi a válaszokat!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.03.án) !egész nap illetve este is megfelel.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Hölgy vagy pár lesz ma az aquasziget esztergomban?
Pasiként csatlakoznék
Írj privátban...
Pasiként csatlakoznék
Írj privátban...
Sziasztok!
lesz ma valaki közületek Bükfürdőn?
lesz ma valaki közületek Bükfürdőn?
Sziasztok szép napot. Ráckevei szauna után szokott valaki ott aludni? A kinti medence használható éjszakai romantikus fürdőzésre?
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kellemes időtöltésre Szegedről. Okleveles masszőr vagyok masszázsra, illetve intim erotikus masszázsra is
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kellemes időtöltésre Szegedről. Okleveles masszőr vagyok masszázsra, illetve intim erotikus masszázsra is
Én nem csak tervezem!! Tuti megyek
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 03. 02. szombat 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Yoni masszázst vállalok pároknak hölgyeknek!
Keressetek bizalommal!
Keressetek bizalommal!
Ma, szombat este 19 körül az Aquaworld Oriental Spa naturista részlegén leszünk.
(szóló pasit nem keresünk)

(szóló pasit nem keresünk)