Sziasztok! Ma délután lesz közületek valaki Bükfürdőn?
Masszőrt keresek Székesfehérvár környékén
Sziasztok! Ma és, holnap este Őrségi pár akinek igénye lenne egy plusz pasira harmadiknak? Helyem lenne, örülnék egy igényes pár látogatásának. Egy szállodában leszek, minden izgalmas dologban partner lennék. Olyan párok írjanak akik el is mernek jönni ha megbeszéljük!
Sziasztok jovohet hosszu hetvegen lesz valahol textilmentes szaunazas furdozes akar esti is
koszi elore a valaszt

Párok , ma szauna69? :P
Sziasztok!Szombaton Egerszalókon a Salirisben párral ismerkednék.
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Ráckevére megy valaki Peströl pénteken vagy vasárnap
Aquaworld valaki?

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az Aquaworld szauna világgal vagy az Oriental spa-val kapcsolatban? Írjatok kérlek
Milyen az, kik járnak oda? Ma délután tervezek elmenni
Van valakinek tapasztalata az Aquaworld szauna világgal vagy az Oriental spa-val kapcsolatban? Írjatok kérlek

Milyen az, kik járnak oda? Ma délután tervezek elmenni

Ma valaki Móváron a termálban?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.21.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Nemsokára szezon... általában Délegyre, Berénybe, Dunakanyarba járunk nudizni! 50-es szentendrei párként párt, vagy enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép) Esztergomi szaunában is szívesen ismerkednénk!
Szombaton egerszalokon a salirisba leszünk párokkal szívesen ismerkedünk beszélgetünk
Ráckevén valaki aki benne is van
Mi lehetséges
(Ez egy válasz birkusz üzenetére (2024. 03. 19. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 19. kedd 20:40

Sziasztok!
Pénteken Ráckevén leszünk az éjszakai szauna esten. Párok tervezik, hogy jönnek???
Pénteken Ráckevén leszünk az éjszakai szauna esten. Párok tervezik, hogy jönnek???
Oda nem sok értelme van, mert leggyakrabban elmarad sajnos, annyira nincs jekentkező, pedig lehetne benne fantázia..
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2024. 03. 19. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 19. kedd 20:36

Sziasztok,
Március 26-ai szaunaestre keresek partnert/partnereket a szigetszentmiklósi Club Paradiseba
Március 26-ai szaunaestre keresek partnert/partnereket a szigetszentmiklósi Club Paradiseba
Sziasztok
Budapesten vagy Budapest vonzáskörzetében keresek párt vagy egyedálló hölgyet kellemes együtt töltött idő eltöltésére. Swingerben, többesben tapasztalt, nagyobb mérettel rendelkező potens, találkozni merő valós srác vagyok.
Budapesten vagy Budapest vonzáskörzetében keresek párt vagy egyedálló hölgyet kellemes együtt töltött idő eltöltésére. Swingerben, többesben tapasztalt, nagyobb mérettel rendelkező potens, találkozni merő valós srác vagyok.

Sziasztok,
Hétvégén mennénk a párommal valamerre wellnesselni ki merre lesz?
Hétvégén mennénk a párommal valamerre wellnesselni ki merre lesz?
Sziasztok. Én is Keszthelyen vagyok péntek reggelig, de csak magamban :-(
(Ez egy válasz fpar25 üzenetére (2024. 03. 20. szerda 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 20. szerda 12:05

Sziasztok!
Mától péntekig párommal Hotel Helikon Keszthely, párok ismerkedni? Innen lesz valaki ott?
Mától péntekig párommal Hotel Helikon Keszthely, párok ismerkedni? Innen lesz valaki ott?