Szerdán a Palatinuson párokkal ismerkednék...
Sziasztok! Itt vagyok, szivesen ismerkedem veletek!
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Április 22- 25 között Hévízen leszünk a Panoráma szállodában. Ezalatt az idő alatt szívesen vennénk Hévízi vagy ott üdülő házaspár, hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagja felé. Közös fürdőzés, víz alatti simogatások, izgatások, majd szimpátia esetén folytathatnánk egy kis iszogatással, és erotikával. Kérjük hogy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő házaspár vagy férfi jelentkezzen csak a felesleges elutasítások végett, mert az senkinek sem jó ! Kizárólag privát levelet várunk, ne ide az üzenő falra írj !
Jelentkezéseteket előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
M. és J.
Április 22- 25 között Hévízen leszünk a Panoráma szállodában. Ezalatt az idő alatt szívesen vennénk Hévízi vagy ott üdülő házaspár, hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagja felé. Közös fürdőzés, víz alatti simogatások, izgatások, majd szimpátia esetén folytathatnánk egy kis iszogatással, és erotikával. Kérjük hogy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő házaspár vagy férfi jelentkezzen csak a felesleges elutasítások végett, mert az senkinek sem jó ! Kizárólag privát levelet várunk, ne ide az üzenő falra írj !
Jelentkezéseteket előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
M. és J.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek vasárnap MA (04.14.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Egyszer remélem más ezt mondja, nem csak te mint aki reklámozza magát, mert így annyira nem hiteles. Hiszen te szervezed a rendezvényt.
Sziasztok
Ma tervezi valaki esetleg Ráckevét?
Ma tervezi valaki esetleg Ráckevét?
Sziasztok! Ma délután lesz ismerkedésre nyitott pár/hölgy a sárvári fürdő szaunavilágában?
Harkány
2024. április 20-25.
2024. április 20-25.

Pénteken volt valaki innét Magyarhertelenden szauna programon?
Milyen volt?
Milyen volt?
Sziasztok! Csinos lányt masszírozna nem csak masszázst szerető diszkrét, jóképű, mobilis pasi. Privátot kérnék. Köszönöm!
Április 27.-ére keresnénk bisex hölgyet,vagy biszex hölgytagú párt közös programokhoz Veszprém megyében.

Párral ismerkednék ma Demjénben.Magas izmos nagy méretű pasi.
Sziasztok
Zala -Vas megyei Hölgyek, Párok társaságát keresem ahol lehet a hölgyet erotikusan masszírozni
Zala -Vas megyei Hölgyek, Párok társaságát keresem ahol lehet a hölgyet erotikusan masszírozni
Sziasztok ma esetleg valaki oriental spa ba ?
sziasztok
mi két normális ápolt sportos 40es hetero pasi vagyunk balatonparti apartmanunkba és vitorlásunkon szívesen vendégül látunk párokat hölgyeket ma és holnap a vizen leszünk ideális az első nyári napsugarak begyüjtésére
de máskorra is megbeszélhetünk valami ha előre leegyeztetünk időpontot írjatok ránk bátran
mi két normális ápolt sportos 40es hetero pasi vagyunk balatonparti apartmanunkba és vitorlásunkon szívesen vendégül látunk párokat hölgyeket ma és holnap a vizen leszünk ideális az első nyári napsugarak begyüjtésére
de máskorra is megbeszélhetünk valami ha előre leegyeztetünk időpontot írjatok ránk bátran
Sziasztok!
Melyik textilmentes szaunát ajánlanátok ma este Budapesten és környékén egy párnak?
Melyik textilmentes szaunát ajánlanátok ma este Budapesten és környékén egy párnak?
Sziasztok. Pécsen ma vagy holnap valaki napozni? Hölgy társaságát keresem elsősorban
Hölgyet maszíroznék boldog befejezéssel

Sziasztok!Párral ismerkednék ma este Demjén termál tónál,ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják méretes szerszámmal,autóban,szabadban.
Ráckeve környékén valaki??