Április 26-28 Egerszalókon leszünk a salirisben, párokkal szívesen ismerkednenk
Budapesti Wellnessfürdőben különleges kalandok várnak rátok!
Izgalmas játékokhoz várom párok jelentkezését.
Részletek privátban.
NB
Izgalmas játékokhoz várom párok jelentkezését.
Részletek privátban.
NB
én képzett, rutinos masszőr vagyok és igen, szoktam ráckevei szaunaszeánszokon ott lenni. Kaland(ok) is alakulnak ott, főleg a tepidárium részen szoktak lenni "akciók".
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (2024. 03. 03. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 03. vasárnap 14:09

Sziasztok! Kinek milyen tapasztalata van a vasárnap esti ráckevei programokkal? Van mód némi játszadozársa? Vagy annál szolídabb a hely? Esetleg van vagy szokott lenni masszőr? Köszi a válaszokat!
Harkány
2024. április 20-25.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 15. hétfő 15:48
2024. április 20-25.

Törölt felhasználó (73899)

Harkány
2024. április 20-25.
2024. április 20-25.

Sziasztok
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Ma délután jön valaki a Magnumba?
Szombaton 20.án megyünk hertelendre a szaunavilágba! Jön pár aki ismerkedne?
Sziasztok! Holnap lesz valaki a Caramelben Bük-fürdőn?
Szerda este valakik Ráckeve?
Oriental Spaban lesz ma valaki?
Az érdekes lenne…. A héten tavaszi karbantartás van… zárva van a fürdő
(Ez egy válasz Canario2 üzenetére (2024. 04. 16. kedd 01:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 16. kedd 01:55

Saliris szaunájában,fiatal/23é/barátnőmmel játszadoznánk! Hölgy, pár? Felső napozó részen kis anál bemutató,méretes farkamat nyomom be neki!Imádja! Akár nézőket is várunk!
Saliris szaunájában,fiatal/23é/barátnőmmel játszadoznánk! Hölgy, pár? Felső napozó részen kis anál bemutató,méretes farkamat nyomom be neki!Imádja! Akár nézőket is várunk!
Sziasztok!
Szívesen masszíroznék.
Nem vagyok profi, de rendszeresen szoktam.
Ha alkalmam adódik, puncit is jól tudok....
Szívesen masszíroznék.
Nem vagyok profi, de rendszeresen szoktam.
Ha alkalmam adódik, puncit is jól tudok....
Hello! A közeledő hidegebb idő miatt tervezek úja Ausztriába izgalmas szaunázást Bécs, Leoben , stb
Hölgy partnert , partnereket keresek . Szauna plusz
Hölgy partnert , partnereket keresek . Szauna plusz

Sziasztok!
Ha egy szupi helyet kerestek ahol szauna és wellnes lehetőség is adott valamint swingerre is akkor megtaláltátok.Nyíregyházán szervezek szombatonként swinger bulikat.Várom hölgyek,párok ,férfiak jelelentkezését.
Érdeklődni privátban. Puszi;Kata

Érdeklődni privátban. Puszi;Kata
Sziasztok! Van itt olyan aki volt már a fashiondayspa valamelyik programján? Érdekelne a vélemény, akár privátban is. Köszönöm
Még mindig keresünk ma estére ! vigyor2
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 15. hétfő 12:45

Sziasztok !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Harkány
2024. április 20-25.
2024. április 20-25.

Sziasztok !
Szerdán a Palatinuson párokkal ismerkednék...
Sziasztok! Itt vagyok, szivesen ismerkedem veletek!
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)