Sziasztok kedves ápolt diszkrét intelligens pasi vagyok holnapi nap szívesen ismerkednék találkoznék kedves párral akár csak kukkolásra autós kalandra vagy akár egy erdős területen találkoznék kellemes időtöltéshez.Zala Vas Somogy
2024. május 17-től 20-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben a Vas megyei Bükön a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Na most valaki esetleg Magnum szauna ??
Sziasztok megpróbálkozom most így. Vasárnap napközben szeretnék találkozni egy hölggyel kinek lenne kedve szaunázni velem hertelendem vagy igazából bármi mást is. A szimpatikus vagyok bárkinek kérem írjon üzenetet. Köszönöm szépen szép napot mindenkinek
sziasztok+,..-! ma estére keresem nő partnerem újfehértó-nyiregy környékéről ,esetleg házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére,. privátba irj, szép napot mindenkinek!
Jönn most valaki Magnum szaunaba ??
Sziasztok. Ma Harkány szauna nyitva van? Lenne kedve esetleg csatlakozni valakinek? Az sem lenne gond ha hölgy a csatlakozni vágyó tag
Esztergomi szaunában ismerkednénk pénteken.
Péntek délután masszírozna valaki Balatonboglár-Szfvár útvonalon?
Sziasztok!
Sárváron leszünk
17 től 20 ig párral szívesen találkoznánk..
Sárváron leszünk
17 től 20 ig párral szívesen találkoznánk..
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Budapesten ma valaki valamerre?
Sziasztok!
Balaton déli partjáról keresünk kultúrált normális masszőrt. Nem csak szexuális indíttatásból ha nem barátság céljából is. Számodrász érdekes lehet akkor bemutatkozó leveleket privátban várjuk.
Balaton déli partjáról keresünk kultúrált normális masszőrt. Nem csak szexuális indíttatásból ha nem barátság céljából is. Számodrász érdekes lehet akkor bemutatkozó leveleket privátban várjuk.
Ma jön valaki sávára szaunazni?
Mondjuk ezt jó tudni…
(Ez egy válasz Izmoska üzenetére (2024. 05. 14. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamusok sajnos, legalábbis asszony nincs..
(Ez egy válasz Sauer1900 üzenetére (2024. 05. 14. kedd 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 05:50

Szia! Én nagyon szívesen megmasszírozom, hol lehet találkozni Veletek?
Lesz valaki a hétvégén a Debreceni Aquaticum szaunaban?
sziasztok,
május 27 hétfő estére keresnék partnert (hölgy vagy pár) szaunázáshoz Fejér vagy Pest megyében.
sportos magas pasi vagyok.
május 27 hétfő estére keresnék partnert (hölgy vagy pár) szaunázáshoz Fejér vagy Pest megyében.
sportos magas pasi vagyok.
Sziasztok
Budapesten, pest és fejér megyében szívesen találkoznék hölggyel illetve belevaló párokkal. Több éve élek Swinger életet (privátban és klubbokban). Fiatal, 28 éves, nagyobb farkú srác vagyok, amit jól is tudok használni. Amennyiben érdekesnek tűnök kérlek üzenetben keressetek meg ahol megtudjuk beszélni a részleteket. További jó keresgélést mindenkinek!
Budapesten, pest és fejér megyében szívesen találkoznék hölggyel illetve belevaló párokkal. Több éve élek Swinger életet (privátban és klubbokban). Fiatal, 28 éves, nagyobb farkú srác vagyok, amit jól is tudok használni. Amennyiben érdekesnek tűnök kérlek üzenetben keressetek meg ahol megtudjuk beszélni a részleteket. További jó keresgélést mindenkinek!

Pénteken az esztergomi szaunában bi fiúkkal vagy párokkal ismerkednénk. No vakrandi jeligére